Brutus Östling

Ikväll var jag med pappa och hans bror på föreläsning av Brutus Östling. Han är Sveriges mest kända naturfotograf, som har varit och fotat i hela världen känns det som. Man kan i alla fall säga större delar av världen!

Jag köpte en bok till pappa i julklapp, som Brutus signerade på plats. Nu behöver jag inte tänka på det. Vilken tur jag har. Det står även pappas namn vid autografen. Har inte sett den själv, men det blir bra ändå.

Jag sa till pappa att han måste ta en bild med Brutus, men det ville pappa inte. Han sa att han inte är så "starstruck", men det tror jag innerst inne. Det är bara det att pappa har svårt att erkänna det, både för sig själv och andra.

Vill du se bilder som Brutus fotat? Spana in http://www.brutusphoto.se/ eller http://brutusbloggar.blogg.se/

I alla fall, så hade jag inte föreställt mig Brutus sådär som han var. Hade inte föreställt mig en man med t-shirt osv stå där framme och prata inför så många människor. Hade trott att han var en som använde kavaj och kostym på sina föreläsningar. Jag fick en annan bild av honom, än den jag hade målat upp. Ingenting fel med det, men jag hade inte kollat på bilder på honom innan eller så hade jag glömt bort hur han såg ut.

På bilden sitter Brutus och pratar med någon kvinna, det är därav hans min när jag fotade typ. Han var helt oberedd på det hela. Det är ju tydligen sådana bilder som brukar bli bäst, om man säger så!​

Gillar