Brandlarm

Hallå i holken!

Jag bor i lägenhet och vid typ 10:40 eller när det var, så vaknade jag av att brandlarmet gick. Jag vet inte hur länge det gick. Jag hade ingen brådska att ge mig av ifrån min lära säng och lägenhet, eftersom brandlarmet gick ojämnt och stängde av och gick igång. Ingen annan av mina grannar var heller på väg ut, så det var ingen fara då. Jag gick ut efter ett bra tag och insåg att det bara var jag som gått ut. Jag gick då in igen, för att jag behövde inte stå där ute. När jag kom in igen, så gick larmet igen en liten sväng bara. Jag gick då inte ut igen och ingen annan heller, så då var det inte mer med det.

Inatt hade jag svårt att sova, på grund av att jag hade tinnitus. Jag hade inte gjort något för att få det och det kändes så sjukt. Jag ville bara kunna få sova i lugn och ro liksom. Det blev liksom inte så, tyvärr. Nu börjar jag bli trött som tusan och skulle bara vilja somna om. Kanske ska göra det och så vidare.

Håller på att köra en diskmaskin, som kommer behöva plockas ur sedan. Inte så jättekul, men det måste göras. Lyssnar lite på musik just nu och håller på att somna här, framför bloggen.

Tog ledigt från jobbet idag, eftersom jag behöver vila upp mig och är så trött att jag håller på att däcka just nu. Ingenting som är farligt eller så, men jäkligt jobbigt.

Hoppas att du haft en bra natt och så vidare.

Gillar

Kommentarer