Blåsig förmiddagspromenad

Hallå där ute i den berömda holken. Du får inte tro att jag glömt bort att skriva här, vilket jag inte alls har gjort. Har bara fixat lite annat i bloggen.

Idag har jag tagit en förmiddagspromenad med min pappa, eftersom han jobbar hemifrån denna vecka. Det var riktigt trevligt, men det blåste väldigt mycket från havet och kallt var det också. Inte särskilt trevligt på så vis med kylan som kom. Fick dra upp luvan/huvan på jackan upp över kepsen och öronen. Det var inte alls särskilt trevligt det där med att ta en promenad idag, men 1h gick ganska fort ändå.

Jag är ändå nöjd att jag inte vände om igen, utan gick hela rundan som vi hade tänkt. Det var pappa som inte ville vända om, utan gå hela rundan och då gjorde jag det också.

Idag såg jag faktiskt för mig årets första Kabbleka. Det var ett gäng där nere i diket. Jag ville inte fota, eftersom det var lerigt och jag bara hade på mig gympaskor, samt mobilen och ingen systemkamera. Inte kul att bli blöt och så om skorna, när man sedan ska fortsätta promenaden. Då lät jag hellre bli att fota och fåt ta det en annan gång.

Gillar