Bio med Annika

Denna eftermiddag var jag på bio med Annika. Vi såg Christoffer Robin & Nalle Puh.

Vad handlar filmen om?

Christoffer Robin, den lilla pojken som en gång i tiden älskade att ge sig ut på äventyr i Sjumilaskogen, har blivit vuxen. Men han känner sig vilsen i vuxenvärlden och nu måste hans barndomsvänner, Nalle Puh, Nasse, Ior och Tiger, ge sig ut i vår värld för att hjälpa Christoffer Robin hitta tillbaka till den omtänksamme och lekfulle lille pojken som fortfarande finns inom honom.

Skådisar:

Orton O'Brien (Christopher Robin som barn) Ewan McGregor (Christopher Robin som vuxen), Hayley Atwell (Christopher Robins fru Evelyn), Brad Garrett (Rösten till Ior), Bronte Carmichael (Christopher Robins dotter Madeline), Mark Gatiss, Peter Capaldi (Rösten till Kanin), Nick Mohammed (Rösten till Nasse), Toby Jones (Rösten till Uggla), Sophie Okonedo, Oliver Ford Davies, Roger Ashton-Griffiths, Adrian Scarborough, John Dagleish, Katy Carmichael, Tristan Sturrock, Mackenzie Crook, Wyatt Dean Hall (Rösten till Ru), Matt Berry, Simon Farnaby, Paul Chahidi, Jim Cummings (Rösten till Nalle Puh). Du hittar alla skådisar här Här kan du se alla röster, även till den svenska dubbningen

Åldersgräns: 7 år Längd: 1h, 43 min Genre: Drama/fantasy

Vad tycker jag om filmen?

Inte direkt en favorit för mig. Den var inte heller sådär söt och gullig, man kan förvänta sig av att ha med Nalle Puh och hans vänner. På sina håll var den väl söt och sådär, men inte mer liksom. Det är ingen film för barn under 10 år tycker jag, de skulle nog inte förstå handlingen liksom.

Jag tycker inte direkt att filmen var dålig heller, men den var inte heller sådär wow. Jag skulle nog inte kunna tänka mig att sen den igen, så bra var den inte enligt mig. Nej, det var för mycket England och Christopher Robin som vuxen och mindre om Nalle Puh med vänner. Jag skulle ha önskat mer av det där gulliga i Sjumilaskogen.

Gillar

Kommentarer