Behöver din hund en dagmatte?

Arkivbild

Jag skulle lätt kunna vara dagmatte. Jag älskar nämligen hundar och eftersom jag inte jobbar varje dag, då passar det mig bra.

Jag slängde iväg ett meddelande till en person där jag berättade kort om mig själv, vad jag heter och så vidare. Jag berättade även att jag älskar hundar, men inte haft någon egen. Jag berättade om den japanska spets (Stifler) jag brukar promenera med ibland och den jack russell terrier jag brukade promenera med förut. Alltså inte mer än namnet på hundrasen.

Det var så här att när jag och min ledsagare var ute och promenerade i Bergeforsen, så hittade vi en lapp med fakta om en hund. Det stod telefonnummer och namn till hundens matte, samt en bild på hunden. Det var tydligt att de sökte en dagmatte. Sagt och gjort, jag skickade ett meddelande till matten och på den vägen är det.

Det blev ingenting med det, eftersom att de redan fått tag på en dagmatte åt hunden. Vilken osis för mig. Jag försökte då Googla, utan framgång. Hittade dock ingenting om någon som söker dagmatte i Timrå. Tyvärr.

Det kändes dock lite surt för mig, eftersom jag såg fram emot det där. Men… man kan inte få allt man vill, bara för att man vill. Bättre lycka nästa gång eller någonting sådant. Jag vet inte.

Jag kanske inte blir anställd eftersom jag har Aspergers Syndrom. Folk kanske inte tar mig på allvar och tror att jag kan klara det. Ingen aning, jag ska inte ha förutfattade meningar. Det kan ju vara helt annorlunda också, who knows?

Vet du någon i Timrå som skulle behöva en dagmatte åt sin hund? Hör gärna av dig, jag finns här

  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer