Back on da blogg?

Efter det så var jag med min ena mosters familj till Lofoten i Norge, via Abisko 12-20 juni. Vi var ute på valsafari och jag blev så sjösjuk att jag fick ligga och sova i båten. Vi var ute i 2 timmar och 45 minuter. Jättejobbigt för min del. Jag har lovat mig en sak och det är att aldrig göra om det där med att åka på fartyg. Det var inte så farligt när båten var ute och for, men när den stod stilla och efterdyningar eller vad det heter slog mot fartyget, då mådde jag dåligt.

När vi åkte mot Abisko, då stannade vi till vid stenbron i Gällivare för att fika.

Vad som hände kring denna bro heter ”Carolin-fallet” och det kan du läsa om här

Del av Torneträsk

Lapporten i Abisko kan du läsa om här Vi sov över fjällstationen under natten

Här är Dverberg kyrka som ligger i Andøya – Norge

Fyren i Andenes höll på att renoveras då vi var där. Det var inte så kul att titta på den, där har jag en anledning till att få åka tillbaka i framtiden

Vi bodde granne med tretåiga måsar. De stugor vi hyrde låg granne med där dessa fåglar höll till. Det bästa för min del var att det fanns Wifi i stugan. Den stugan som jag bodde i hade en router?

Här är ägg från strandskata. De hade lagt precis där människor går. Hoppas att ägget klarade sig från att bli söndertrampat

Detta är inte min bild, bara lånad från en jag var med i Norge. Det var inte så roligt att bli sjösjuk, även fast man tagit åksjuketablett.

Bilder från Svolvær kan du se på min instagram + de dagar jag var i Abisko.

Avslutar detta, innan det blir ett för långt inlägg. Jag kommer tillbaka imorgon med mer från vad jag gjort sedan sist. Håll utkik.

  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer