Att känna sig trött

​Idag är det en sådan tröttdag igen. Jag känner mig verkligen inte på topp för att göra särskilt mycket. 

Hade tänkt duscha, men det får bli när det blir. Ingen press angående det​. Ska även iväg för att köpa mûsli också, det får bli senare.

Känner att gårdagens promenad tar ut sin rätt på mig och gör mig så sjukt trött, att det inte är sant liksom. Har man gått 13,63 km, då har man rätt att vara slö över lag.

Igår pratade jag med en person i telefonen också. Det måste jag nog ta upp. Här är inlägget jag skrev förr om samma sak. Här är också ett inlägg om det som hänt och även här. Inläggen som jag länkar ligger inte i rätt ordning, så det får du leta upp själv om du vill.

Har i alla fall pratat med personen igår igen, eftersom jag ringde. Tänkte bara fråga om personen tänkt efter och fått någon klarhet i vad den gjort för fel? Så klart hade ju personen inte tänkt igenom det, eftersom personen inte visste vad den gjort för fel. Personen visste inte vad den skulle ändra på.

Personen sa till mig att det varit såhär i 10 år, jag sa 14. Personen sa att den skyllde på min familj över att det blivit som det blivit. Har inte personen lika mycket makt över att det blivit som det blivit? Jo, jag tror nästan det. Ja, om personen inte har mer att göra med detta till och med.

Jag sa till personen att jag bara ringer för att höra om personen tänkt igenom att det blev som det blev. Jag sa att jag har ju sagt upp kontakten. Personen sa då att man behöver inte dra ur kontakten, utan man kan sätta tillbaka den igen. 

Jag skulle aldrig mer ta kontakt med personen igen. Aldrig och då menar jag det.

Jag sa till personen att jag inte längre vill ha med den att göra. Personen svarade "man kan inte låta bli att ha med varandra att göra". Personen resonerade att det blir bättre när personen flyttar hem från sommarstugan. Personen sa då att det är så kallt att man fryser inne. Jag var inte sen av mig utan vräkte ur mig "vad skönt, då slipper man se dig på byn". Personen resonerade då att personen inte kunde sitta inne för länge, måste alltid vara ute. 

Jag sa att det personen gjort mot mig, säger att man inte kan äta det ena eller det andra inte är skoj. Personen säger själv att när han säger sådär så skämtar personen. Jag tar det inte som ett skämt, utan blir ledsen.

Efter att jag ännu en gång sagt att jag inte förstår skoj, att det där inte är roligt så sa personen "nog förstår du skoj, du förstår ju roliga historier".

Jag sa även att jag pratat med folk och berättat om personen. En av de jag berättat för frågade om personen är dement, vilket personen inte är. Personen sa då att den som frågade om personen är dement måste själv vara dement. 

Ja, nu förstår ni hur jag har det och hur jag mår. Känner mig verkligen ledsen och mår dåligt över detta. Snälla, det går inte att få detta att bli bättre. Det kommer alltid vara som det är mellan oss. Ingenting man kan göra någonting åt. Livet är som det är, man får göra det bästa av det som återstår, vilket jag lär göra sannerligen.

  • Tankar
  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer