Äntligen julafton eller?

Hallå där ute. Detta år har varit kantat av väldigt mycket sorg, oro och försiktighet för många. Det har även varit året då hela världen fick en pandemi samtidigt och inte bara ett enskilt land. Det har också varit året där man fått ta mer ansvar, lära sig tvätta händerna ordentligt, hålla avstånd mins 1,5 -2m och även året då smittan varit som störst. Ett år av hemester som det så fint kommit att kallas. Det är även året då vi fått tänka om, jobba hemma om vi kunnat och vården har jobbat ihjäl sig, både vårdcentraler, sjukhus mm. Det har varit ett svårt år på många sätt och vis. Än är denna pandemi, Corona (Covid 19) inte över och kommer inte vara på länge.

Jag tycker fortfarande att det gått för fort och att julen kom så tidigt i år, att det känns som om jag inte riktigt hängt med i svängarna. Nu är det i alla fall julafton och jag ska försöka njuta så mycket jag kan av denna dag tillsammans med familjen.

Det jag egentligen vill göra med detta inlägg, det är att önska dig en riktigt god jul.

Även om du inte firar, så vill jag i alla fall önska dig en fin dag och hoppas att du gör det bästa möjliga av dagen. Att även om du sitter hemma och inte kan träffa någon för att i alla fall ha en gemenskap, så vill jag bjuda dig på detta fina kort jag gjort själv i Photoshop.

På fotot är det en bild på en Domherre (hane) jag fotat hos Konny Lundström i Kalvträsk/Skellefteå 25/10-20. Du hittar Konnys hemsida här.

Vi hörs säkert mer senare eller imorgon, det beror helt på vad jag orkar och känner för.

#bestofnouw #nouw_blogger #nyttinlägg #nyttinläggpåbloggen #nyttblogginlägg #personligblogg #personligt #personligblog #personligblogg #personligblogger #personligbloggare #bloggplatform #bloggtopplistan #blogg #inlägget #blogginlägg #ettbrablogginlägg #bloggareisverige #bloggare #cool #coolt #jaghardetganskabra #chrismas #christmastime #jul #jul2020 #julen #julen2020 #julkort #godjul #merrychristmas #fågel #fåglar #photoshop #naturfoto #naturfotografi #naturephotografy #nature #naturensval #naturen #hobbyfotograf #hobby #hobbyer

  • 33 visningar

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

God Jul Jossan! Hoppas att din dag blir fin. Och domherren är var söt. ❤

nouw.com/shining
mynameisjossan
mynameisjossan,

God jul till dig med. Hoppas att du får en fortsatt fin avslutning på kvällen och att din dag varit bra 🎅🤶🧑‍🎄☃️🎄

nouw.com/mynameisjossan