Ännu en ny dag

Hallå där ute. Tisdag igen. Vad är det som händer? Ja, det kan man ju fråga sig. En ny dag är det i alla fall med allt vad det innebär. Jag ska hem till min kära systerdotter och umgås med henne en sväng idag. Känner att jag behöver en dos av henne på något vis. Det ska bli mysigt att få tillbringa lite kvalitetstid med världens goaste lilla tjej i vilket fall som helst, oavsett anledning.

Annars har jag inte så mycket planerat faktiskt. Det här känns som en tid av prövning vad gäller Coronapandemin som råder. Jag tycker synd om barn som ska födas in i detta och aldrig fått uppleva hur det är/var när pandemin inte härjade. Knappt att jag själv kommer ihåg hur det var, fast jag levt nästan hela mitt liv utan denna pandemi.

Jag mins knappt den tiden då man kunde skaka hand med okända, inte behövde hålla avstånd, kunde gå utanför dörren till hemmet bara man hade lite hosta, kunde kramas hur som helst, trängas i köpcenter mm. Den tiden minns jag faktiskt inte för att vara helt ärlig. Önskar att den kommer åter, så att man får återuppleva och minnas igen. Jag vet bara inte när eller om den verkligen kommer att komma tillbaka igen. Jag hoppas verkligen på bättre tider, angående denna pandemi.

Kände att jag behöver lägga in en bild till inlägget här, därför lägger jag in en bild från när pappa och jag var till Kalvträsk i Skellefteå för att sitta i fågelgömsle med förhoppning att både kunna se och fota Kungsörn via Konny Lundström. Hans hemsida hittar du här. Bilden är btw från 25/10.

Gillar

Kommentarer

HandlaSmart
HandlaSmart,

Önskar dig en kul dag med systerdottern 😊

nouw.com/handlasmart
mynameisjossan
mynameisjossan,

Tackar så mycket 😊😊

nouw.com/mynameisjossan
Eva i Dalarna
,

Klart att detta kommer att gå över! Det kommer vaccin etc. Vi har haft värre pandemier som tagit slut , spanska sjukan tex, då dog oändligt många fler än nu, och allt återgick till det vanliga.

Visst blir man trött på det, men man måste hålla modet uppe!