Allergisk reaktion

Morgonen började med att jag ringde till jobbet för att jag legat och dragit mig. Man kan säga att jag inte fick mitt feta arsle ur sängen, eftersom jag var så trött. Efter frukosten och så vidare, så gick jag upp till jobbet.

Allt kändes inte direkt jättekul. Att komma nästan 15 minuter för sent, är aldrig kul. Jag ville ju inte det.

Tog hissen upp till våningen där jag jobbar. I hissen luktade det som bekant en massa parfym. Vet inte vem som haft på sig parfym, ingen på mitt jobb i alla fall. När jag väl var på jobbet och vi började fika (dricka te eller kaffe), då kom min allergiska reaktion.

Du ska bara veta hur mycket jag nös, snöt mig och så vidare. Jag fick stå på balkongen en stund, för att försöka vädra bort det. Gick sådär. Tog en allergitablett innan jag gick ut på balkongen, det ska tilläggas. Fick rekomendationer om att gå en promenad, så kanske det släpper i näsan. Jag var röd som en tomat i ansiktet och det sved på ögonlocken, eftersom det rann tårar ner på mina exem. Jag gnuggade bort tårarna och då brände det som eld, inte skönt.

Jag tog då en promenad, för att försöka vädra ut det allergiska. Det gick väl inte så jättebra. Jag pratade med mamma, pappa, min syster och moster i telefonen. De förstod hur jag har det. De tycker att jag ska gå hem och ta det lugnt idag. Sagt och gjort, gick bara tillbaka för att hämta mina grejor, samt lunchlådan. Nu är jag hemma igen, men mycket trött efter den allergiska reaktionen jag haft. Jag brukar bli rejält trött efter en sådan upplevelse eller hur man ska förklara.

Har ju en mormor som dog av en allergisk reaktion, vill inte att samma sak händer mig ?

Ska tillbaka till 14:00, för att fira en jobbarkompis som fyller 50. Det ska bli gött.

Gillar