Alla modeller är inte lika till utseendet (Bohoo)

Hej, vilken tur att du hittat hit!

Nu har jag insett eller insett har jag gjort för längesedan, men alla människor är inte lika till utseendet och så måste det få vara.

Jag följer en tjej/kvinna inne på instagram, som hade/har ett samarbete med företaget Bohoo och deras större storlekar (plus size). Hon delade med sig av en modell från hemsidan i sin story och jag tänker direkt att... wow, vilket företag. Här kan man välja olika storlekar och att alla får synas utifrån hur de ser ut och hur de är.

Den här modellen har bristningar på både mage och lår, vilket jag gillar. Det visar på att alla olika kroppar, tjocka, smala, bristningar eller ej kan ha alla sorters badkläder och få vara sig själv helt enkelt. Bristningar m är någonting som inte alls är ovanligt att ha, men som nästan alltid retuscheras bort. Det ska ju vara så slätt, slankt, jämnt och fint hela tiden. Pyttsan säger jag. Människor kommer inte bara i en viss skepnad och alla är inte stöpta i samma mall. Mer sådant tack.

Är du intresserad av att titta närmare på denna bikini eller kanske köpa en egen? Då finns den här, i storlekarna 44-56 och i färgen IVORY. Just nu är det 50% rabatt också. Bikinin skulle ha kostat 360:-, men är sänkt till 180:-. Det är bara att slå till, om den finns i din storlek och du vill ha den.

Jag har inget samarbete med företaget på något vis alls. Jag blir ändå så glad över att olikheter lyfts fram och visas på ett sätt som gör mig och säkert också andra glada.

Gillar