för några veckor började jag med fitline. Det känns helt om jag såg redan en stor skillnad efter första vägningen. Det roliga är nu behöver jag inte använda sömnmedicin. kanske behövt det två tre gånger under dessa veckor. smärtstillandet har minskat drastik. för några veckor började jag med fitline. Det känns helt om jag såg redan en stor skillnad efter första vägningen. Det roliga är nu behöver jag inte använda sömnmedicin. kanske behövt det två tre gånger under dessa veckor. smärtstillandet har minskat drastik. De två första veckorna är efter en veckas resultat, de andra två underst är hur jag var i den dagen jag började

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det dags för två behandlingar i hbg. Fast jag funderar på om man kan kalla det. Man får läxa å "egentligen" små prov för att sluta med sina dåliga saker. Hoppas det går bra idag. Jag har redan klöckts några gånger för personen åt banan. Sen när jag kom upp på avdelningen hade någon tagit min plats. Fort som fan tog jag den när hon gick

Likes

Comments

Hälsa

Det är efter mycket om och men som jag börjar skriva även om det bara är för mig själv hjälper det mig en del att få det på pappret så jag även kan se det framför mig. Jag får se hur det går, hoppas på göra framsteg nu med DBT som började nästan för tre veckor sedan. Det känns spännande och jag vill så gärna lära mig verktygen så jag kan få mitt mående att bli bättre.

Likes

Comments

Jag har inte börjat med det nya året att träna utan jag började i mitten av december fick lunginflammation men är nu bättre. Så träningen har börjat igen. Jag erkänner jag är verkligen inte glad över mina mått som är 96 i midjan och hela 117 runt rumpan. IT SUCKS. Så det enda jag kan göra är att första träna, jag har redan minskat extremt mycket på sockret med vad jag brukar äta per dag och samma med läsk. Jag kunde enkelt dricka flera liter light läsk per dag. Tja min kropp och hud och knopp mådde ju inte så bra. I andra fall har jag slutat tvärt men tagit någon vecka sen är jag tillbaka i det igen. Nu 33 cl läsk endast per dag och det funkar ganska bra så jag är nöjd med det :)

Likes

Comments

Blandat, Hälsa, Psykist

Redan på lördag fick jag en dålig känsla när en väns ena förälder frågade om de visste vad som hade hänt. Han låg inlagd på intersiv avdelning. Jag skrev till föräldern att jag skulle fråga en vän han är nära. Idag fick jag beskedet en överdos av tabletter. Nu skulle han vara inlagd ett tag. Jag är så chockad. Killen har stora psykiska problem jag ville bara sätta mig ner å gråta men eftersom jag i byn är det inte lämpligt. Sen att jag gick runt å snörvlade är en annan sak. Han är en av mina internetkompisar som jag har kännt längst. Jag kan inte hälsa på han för det är många timmar att åka upp dit. Hur ska man reagera först skitledsen men sen viftar jag känslan med bli skitarg vill slå handen i väggen. Jag känner mig maktlös

Likes

Comments

Blandat, gratis

​Så jag väntar inte på så mycket gratis grejor känns som det börjar bli mindre och mindre av dessa varor men jag ska få en liten låda ifrån klasspengar.se Låter kanske lite fel men skoj att få testa. Jag ska få en liten låda med information, papper och några små burkar kryddor. 

http://www.kirratochklart.se/gratis-infopaket/ får man testa på gratis ljus, du får även information osv om det hela

http://www.kakservice.se/Infopaket Detta gäller godis. Du binder heller inte upp dig på något heller.

Jag väntar även på mina prover från Vichy


Likes

Comments

gratis, testpilot

​Jag älskar såna här tester eller tja nu är det inte jag som ska få testa utan Selena ska vara testpiloten. Och hon är redo.

Låter kanske konstigt men detta är perfekt. Min kattsand har tagit slut och nu kommer jag inte behöva köpa någon på några veckor. Det kommer blir tre enkäter som jag ska fylla i och sedan kommer dom ringa och interjuva mig. Tur att man kan tolka för Selena ;)

För detta kommer jag själv få 300 kr i superpresentkort, fan vad nice :) Så när kattsanden har kommit blir det att tömma och tvätta kattlådan och verkligen ge ett test på detta.

Du är nu utvald till produkttestet och vi vill därför påminna om processen i testet då det är väldigt viktigt att planeringen hålls så att vi hinner med alla delarna av testet i tid.

·         Vi kommer skicka ut 3 omgångar av kattsand till dig. Varje produkt testar du i ca 7 dagar. Det första paketet skickas från oss idag och du får det i början av nästa vecka (V43). Du får ett sms när och var paketet finns att hämta.

·         Efter test av produkt nummer 1 kommer vi skicka ut ett formulär till din e-postadress, som vi vill att du besvarar. Formuläret tar ca 10 min och handlar om din upplevelse av produkten. Vi kommer att skicka ut paket nr 2 så att du kan hämta ut det och påbörja test nr 2 direkt när du besvarat det första formuläret. OBS! Påbörja inte paket 2 innan du besvarat formulär 1.

·         Proceduren upprepas med formulär nr 2 och därefter påbörjar du med tredje produkten. Även denna produkt testar du i 7 dagar innan du fyller i det sista formuläret som skickas till din e-postadress. Då det tredje formuläret har fyllts i kommer vi kontakta dig via telefon och genomföra en telefonintervju som tar 15-20 min.

·         När allt är klart skickar vi ett presentkort från presentkortstorget.se med ett värde på 300 kr.


Likes

Comments

klippan, nyheter

För några dagar sen hörde jag att Mayvis blomsterbutik i klippan har en liten hörna med kläder. Där fanns även några snygga väskor å annat. Tyvärr inga bra bilder men men bättre att besöka det då :)

Likes

Comments