Header


Efter att ha varit borta i 7 veckor bestämde vi oss för att avbryta vårt resa, vi skulle enligt planen vara borta i 10 veckor. Som ni ser på bilderna är jag på sjukhus/en klinik med dropp i armen, ska nu berätta hur vi kunde hamna här.

Jag hade under flera veckor tidigare inte kunnat behålla någon näring i kroppen alls, jag var ofta trött och kunde inte vara i solen så länge utan att bli yr eller illamående. Jag började dricka vätskeersättning efter ca en vecka men kände inte att de hjälpte så mycket. När vi kom till Koh Kradan hade jag varit dålig i nästan 2 veckor men då började jag faktiskt bli bättre. Tror att det hade att göra med att vi bodde på ett så fint hotell som kanske hade bättre mat.

Men när vi kom fram till Koh Lipe så blev jag dålig igen, ringde hem till min kära mamma och fråga vad vi skulle göra. Hon tog kontakt med vårt försäkringsbolag så att jag skulle kunna åka till sjukhuset utan att behöva betala så mycket som det oftast kostar. Då blev ärendet överlämnat till SOS International.

Dem kontaktade mig, ställde lite frågor och sedan skickade dem mig till den bästa kliniken på ön. Kom in super smidigt och blev undersökt. Direkt efter blev jag inlagd och fick dropp. Dem kunde direkt se att jag var uttorkad och hade för låg puls och för högt blodtryck. Fick spendera natten på kliniken och dem gav mig fyra doser antibiotika.

När läkaren kom tillbaka med lite test resultat visade de sig att jag hade en bakterie infektion i magen. Jag och min pojkvän tog då beslutet att vi skulle åka hem tidigare. Vi bokade ett flyg från Langkawi till Singapore. Och sedan fick vi boka om våra biljetter från Singapore till Köpenhamn. Skulle spendera en hel dag i Langkawi men sedan skulle vi flyga vidare till Singapore.

Hade även bokat en båt som vi skulle åka från Koh Lipe till Langkawi dagen efter.

Hoppas att det inte blev för rörigt kommer såklart fortsätta att skriva om resan och har en del andra resor planerade nu.

Ha de så bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram @mymorfeldt