Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej bloggfan här kommer ännu ett inlägg som jag behöver skriva av mig lite eftersom jag inte har skrivit på ett antal veckor.Jag har de senaste dagarna inte mått så bra. Det finns många anledningar och jag vet hur det ligger till med min hälsa och jag försöker hantera det på mitt sätt


Likes

Comments

Likes

Comments

Hej bloggfan! Det blev en hemmakväll igår med katten min. Är så kär i honom,finns ingen bättre. Och så självklart ska han väcka mig klockan halv sex som vanligt...men nu så sitter jag och äter nudlar och har precis kollar klart på en serie.

Snart så ska jag åka till Södertälje,ska på kalas men på vägen dit ska jag förmodligen köpa en paket cigg.Det är min storebror som har fyllt år,så det blir mys.

ha det gött!

Likes

Comments

Hej bloggfan!

Igår så vart det en helt spontan kväll det var jätte kul,med massa fint folk.Innan jag drog ut igår så sminkade jag min lillebror som skulle på disco.

Men idag så blir det bara att mysa hemma och glo på serier,ska träffa Minéa och Viktor senare ikväll,har saknat båda två nu i en hel vecka,haha. Är van med att träffa dem två varje dag.

Likes

Comments

Nu om exakt en halv timme är det höstlov!!!

Likes

Comments

Hej bloggfan! just nu sitter jag inne i bildsalen och väntar på att lektionen ska börja. Fast jag har redan börjat att jobba med min karaktär men det är rätt så soft denna lektion men sedan har jag väldens tråkigaste lektion i två timmar,så jag slutar halv fem så seeegt...men efter skolan idag så ska jag bara goosa med familjen.

hööörs!

Likes

Comments

jomen godmorgon bloggfan! snabbt inlägg bara nu innan jag ska ut och träna nu på morgonen,klockan är nu klockan fem och jag ska gå ut och gå/jogga på tom mage för det ska tydligen vara bra om man vill gå ner i vikt.

Eller vad fan vet jag orkar inte bry mig bara att jag rör på mig lite så gör jag framsteg i min process. Eller hur? Sedan nu på morgonen ska jag dricka te och kolla på lite prison break och sminka mig samtidigt.


Likes

Comments