VECKANS PLANER

Week 48

Måndag: Idag är jag ledig från jobb och ska därför bara ta en dag hemma nu på förmiddagen, göra en god frukost och möjligtvis städa lite. Sen ska jag en sväng till Väla för att kolla in julklappar. Tänkte nämligen köpa/beställa alla julklappar idag i och med att det fortfarande är rea. Jag vet till och med vad jag ska köpa till alla så det känns skönt. Måste även fixa två födelsedagspresenter. Där är jag mer kluven... På kvällen ska jag dra en sväng till gymmet och sen hem igen för att käka middag med mamsu.

EDIT: Den goda frukosten blev en smoothie och sen ingen mer mat förrän på kvällen. Någon träning blev det inte heller. Fy fan vad jag hatar när jag glömmer att äta. Älskar egentligen att äta men igår var en dålig dag för mat. Hade ingen fantasi och var inte heller sugen på något. Som tur kom mamsu hem sen och lagade en svin god pasta carbonara. Åh så längesen jag åt pasta, fy fasiken vad gott det är.

Tisdag: Idag är jag också ledig och ska därför passa på att fota min hårvårdsrutin. Jag själv älskar att läsa om andras rutiner så jag hoppas att någon lär uppskatta min. Kanske få några nya tips eller ideér till nya produkter. Sen ska jag åka och storhandla. Vår kyl behöver fyllas på rejält. Men jag gillar faktiskt att handla, får mig att känna mig lite vuxen på något sätt. Sen kanske anledningen till det är att det inte är jag som betalar hehe. Men sen klockan 17 ska jag vara i Åstorp för att lira paddel med Anton, Martin och Ville. Vi har gjort det en gång innan och det var svin kul men också svin svårt. Så förhoppningsvis är jag bättre idag. Klockan 19 ska jag sedan vara på gymmet för att köra ett FAT pass.

Onsdag: Jag är faktiskt ledig idag med och har absolut ingen aning om vad jag ska göra. Träna ska jag försöka göra, kanske gå en promenad.

Torsdag: Jobbar mellan 14:00 och 20:00. Innan dess ska jag träna.

Fredag: Jobbar mellan 09:30 och 20:00. Har inga större planer än så länge men det lär bli något i och med att det är fredag <3.

Helgen: På lördag startar jag dagen med ett FAT pass och sedan jobbar jag mellan 13:00 och 21.15. Därefter ska jag snabbt hem och fixa mig för att sedan köra till en födelsedagsfest för tvillingarna. Det ska verkligen bli så kul. På söndag lär jag vara en aning trött och har därför inga planer ännu.

Hoppas du får en underbar vecka <3.

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Något kul att läsa