VECKA??

Alltså har någon koll på vilken vecka det är?? Jag är mest i chock över att vi ÄNTLIGEN är inne i december månad. Alltså jaaa, så jävla mysigt och najs och allt det där. Det är den absolut finaste och mysigaste perioden på hela året. Också en månad där jag alltid lyckas tänka några extra tankar till hur blessed jag är. En, kanske, också jobbig månad för många. Ensamhet. Tanken gör ont i mitt hjärta att många sitter ensamma på julen... Men jag hoppas att alla som har turen att inte vara det visar sin tacksamhet till sin familj, bonusfamilj, vänner eller vem som helst som är nära en. Just be thankful!!!

Veckans planer

Måndag: Jobbar endast mellan 08:30 och 13:00. Därefter ska jag direkt till min frisör för att klippa mig. Funderar på att klippa lite kortare än vad jag har idag. Trivs ju så bra i kort hår. Sen ska jag till Åstorp för att köra ett gott axelpass med Ville.

Tisdag: Är ledig från jobb och tänkte faktiskt ta och städa. Hur jävla tråkigt de må vara... Sen ska jag förberedda matlådor också. Det är så mycket lättare att äta bra när man alltid har något färdigt att värma istället för att ställa sig att laga något. På kvällen kommer Ville, Anton, Clara och Erica till mig <3. Ska bli jätte mysigt.

Onsdag: Jobbar mellan 13:30 och 21:15. Innan jobb ska jag träna och äta.

Torsdag: Jobb mellan 15:00 och 20:15 i delikatessen. Ska bli extra kul av den anledningen att jag stänger med Erica <3. Jag ska också träna idag. Tror jag ska försöka få till lite cardio. Jag och Ville körde det häromdagen och det var så jävla jobbigt, så kan nog behöva jobba på den biten lite, snarare än att bara lyfta tungt. Men vi får se, lär antagligen bli lite annat.

Fredag: Jobbar mellan 08:00 och 21:15. Så det är en dag endast spenderad på jobb. Har faktiskt inga planer ännu för kvällen/natten men det lär dyka upp något.

Helgen: Lördag morgon börjar jag 09:00 och sen slutar jag 15:00. En så himla bekväm tid en lördag. Dagen är inte helt över när jag slutar och lite OB timmar tjänar jag också på det. Kanske ska ner till Malmö en sväng direkt efter jobb eller bara stanna hemma framför typ TV:en eller något. På söndag jobbar jag nämligen 07:15-13:45. Åh Gud, det är tidigt att börja för mig, som tur är gör jag inte det ofta. Men sen har jag hela söndagen på mig att hitta på något kul.

Hoppas du får en underbar vecka!

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Något kul att läsa