SUSHI, WORK AND CUDDLE

Hej på er! Idag är det (världens bästa) måndag. Jag känner att jag måste börja tänka positivt kring måndagar. Just nu gör jag verkligen inte det och därför börjar jag varje vecka med en negativ inställning, bara för att det är måndag. Jag älskar nya veckor men jag avskyr måndagar. Går det ihop? Jag vet inte ens men oavsett vad måste jag ändrar min inställning till måndagar.

Idag började jag min morgon med att sätta på min morgonrock, tvätta ansiktet och smörja in mig med mandelolja. Sedan sminkade jag mig och åt en banan till frukost. Började egentligen vid 10 idag men eftersom att jag inte orkar cykla åkte jag med David redan vid halv 9. Så jag hade lite tid till att röja undan plugg. Känns alltid så skönt att få en stor del gjort redan på morgonen.

Efter att skolan slutat vid 15 tiden och efter att jag skrivit mitt sämsta prov någonsin åkte jag hem snabbt för att äta något och sen cykla jag till jobbet. Ja, tyvärr var jag tvungen att cykla. Det var först städning av gymmet och sen stod jag i receptionen för första gången. Tycker att det känns så bra med mitt nya jobb. Dock suger det att jag måste cykla. Herregud, vad kallt det är att cykla. My God. Dumt nog glömde jag min mössa på jobbet så det kändes bokstavlig talat som att min ansikte skulle gå sönder. Jag var hemma vid halv 8 och då beställda jag, David och mamsu sushi, wokade grönsaker, kyckling i kokosmjölk. Attans vad gott det är!

På tal om att skaffa en bättre inställning till måndagar tror jag att sushi är lösningen ;)

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Något kul att läsa