FÖRSTA DAGEN + EN SMUTSIG SPEGEL

Jag & Emma

IT'S FRIDAY FRIDAY. GODKVÄLL PÅ ER!!! Hoppas allt är suveränt bra och att ni har haft en underbar fredag. Alltså det är bara något med fredagar som får mitt hjärta att slå ett extra slag, älskar känslan man får och hur skönt det är. Dagen har varit så himla rolig. Vi steg upp hysfat tidigt, åt frukost och gjorde iordning oss för att BADA. Det är verkligen svin kul där inne men maten är inget att hänga i julgrannen direkt, dyrt och inte alls fräscht. Liksom en pytteliten nachotalrik för 124 kronor. Nej tack. Så att vi bestämde oss för att käka innan vi går in och badar imorgon på en av resurangerna utanför.

Efter att vi hade badat och åkt alla rutschkanor 150 gånger duschade vi och sen när vi kom hem lagade vi mat, vilket blev tacos. Nu börjar festen och vi ska dansa på borden till grym musik, köra massa spel och hade det gött. XOXO

Såhär såg min frukost ut imorse. Det är en havregrynsgröt med fibrer i, där jag tar 1,5 dl havregryn och 3 dl vatten i micron under 2 min, efter ungefär 1 min tar jag ut den och rör lite. När den är klar har jag i proteinpulver, en skedd honung och en sked kokosolja. Vanligtvis brukar jag ha bär också men idag hade jag bara nötter och torkade bananer. Men det va verkligen super gott. Gillar hur mätt man blir av havregrynsgröt. För gröten i sig utan något till är ju inte så jätte gott.

Detta är då stugan vi bor i. Den är verkligen så fin. Detsamma gäller området. Vi har dessutom haft sån himla tur med vädret. Vi åkte från ett regnigt Sverige och körde in till ett soligt och varmt Danmark. Verkligen SÅ najs. Vi bor i en stuga för 8 och det tar ca 3 min för oss att gå till badlandet, verkligen perfa.

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Något kul att läsa