CHRISTMAS AROUND THE CORNER

Godmorgon <3 Hoppas allt är bra med dig. Jag är så förbannat trött. Helt utmattad i hela kroppen. Det är väldigt stressigt på jobb för tillfället och det i kombination med att jag börjat mycket tidigare än vad jag brukar i flera dagar i rad är väl resultatet av min trötthet. Min kropp är helt enkelt inte van vid att gå upp tidigt och därför har det blivit extra jobbigt. Men jag måste nog ändå säga att jag föredrar när det är mycket att göra framför motsatsen, där man liksom hela tiden måste komma på nya saker att pyssla med för att inte bara stå rakt upp och ner och invänta kunder. Men man blir ju också stressad av att vara uppe i varv hela tiden och jag som haft väldigt stora bekymmer med just stress måste hela tiden tänka på att typ ens andas, skit löjligt men what to do. Jag har liksom däckat direkt när jag kommit hem i princip varje dag. Träningen hade kunnat vara bättre, men jag har helt enkelt bara inte pallat träna varje dag. Det har blivit lite ströpass och väl på gymmet går det svin bra. Thank God for PWO säger jag bara.

Men i vilket fall som helst, kan vi ta en minut och inse att det är julafton på måndag? Det laddas alltså upp med en grymt kulig helg innan dess. Dessutom är jag ledig hela jul och nyår, vilket jag inte varit sen jag typ började jobba i princip. Idag är faktiskt min sista arbetsdag sen går jag på semester fram till den 4 januari. Det ska verkligen bli så skönt att bara ägna dagarna åt träning, massa mat, serie-tittande, mys och badhuset. Sen ska familjen och jag ju till Sälen. Det får vi inte glömma. Jag menar hur kan vi ens? Så som jag har tjatat. Nej men jag har verkligen sett framemot det så längtar bara sådär lite. Men innan dess ska jag försöka samla energi och ta det lite lugnt. Vi har redan julbakat, klätt granen och pepparkakshuset. Jag ska däremot slå in alla mina julklappar. Sen imorgon-kväll vankas det julklappsspel och fest. På lördag-morgon ska jag äntligen på ett FAT-pass, är verkligen laddad inför det. Därefter ska jag faktiskt tatuera mig. Det var 4 år sedan jag gjorde min första tatuering så är därför lite nervös. Men jag hoppas det blir grymt. Sen tror jag att jag sticker ner till Malmö. Vi ska ändå ner där på söndag och fira lillejulafton hos BG och Cillen. Det är faktiskt nästan bättre än självaste julafton tycker jag. Vi har iallafall som tradition att inte ha julmat, sen spelar vi brädspel, myser och kollar bingo. Åh älskade bingo <3333.

Idag börjar jag först klockan 15:00 och ska innan dess hinna med att käka en bra frukost och få träningen gjord. Tror jag lär köra ett överkroppspass eller crossfit så att jag får upp flåset lite. Har missat de tre senaste FAT-passen på grund av att jag jobbat så är lite efter där känner jag. Men vi får se helt enkelt. Nu ska jag iallafall gå upp från sängen och käka frukost.

Hoppas du får en grym dag. And be nice <3

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Något kul att läsa