BEST DAY OF MY LIFE

Under de senaste veckorna har jag levt i en bubbla av lycka. Jag har njutit vartenda sekund och wow så fantastiskt roligt jag har haft. Det började med summerburst och sen studentvecka på det. Det har utan tvekan varit den bästa tiden i mitt liv, spenderat med de absolut finaste vännerna <3. Alla lekar och danser och sånger gjorde oss redo inför vår dag den 8 juni 2018!!!! Jag insåg först på studentdagen att ”wow, det är vår dag, vår tur att springa ut”. Jag kan inte med ord beskriva vilken frihetskänsla det är att äntligen ha fått ta studenten. Alltså my God vad underbart. Dagen var över förväntan och grym på alla sätt och vis. Kunde inte önskat mig en bättre dag!

Champagnefrukost

Vi började dagen hos vår kära Clara som höll i champagnefrukosten. Vi fixade och donade det mesta dagen innan och det var verkligen så gott. Absolut en perfekt start på morgonen, och det kunde kvitta att klockan var så tidig. Alla var så taggade och exalterade och hade så kul. Det bjöds på snittar, massa frukt, nybakade bullar, chips och massa mer. Så jäkla gott!!!

Skolan en sista gång

Sen var det dags att samlas i skolan för lite fotografering och vår sista lunch med lärarna. Det var verkligen känsloladdat i klassrummet. Somliga i klassen höll tal och sedan var det våra fina lärares tur. Var inte många torra ögonen där inte. Efter var det dags för alla studenter att samlas i idrottshallen för lite musik och stipendieutdelningar. Inte det roligaste på dagen kanske men ändå en del i det stora hela.

Lyckans tid

Och sen kom det som vi alla väntat på - utspringet och flaket!!! Det var nog det jag sett framemot mest av allt. Alltså ieeee herregud, vilken känsla att få springa ut och känna sig fri som en fågel. Och vilken lättnad att äntligen känna sig färdig. Allt slit och all stress, bara borta och förbi. Väl ute mötes man av familj och vänner som man älskar mest av allt på hela jorden. Jag både grät och skrattade och var bara så lycklig. Så jävla lycklig. Därefter gick alla studenter samlade genom ”city”, mot flaken. Det var också riktigt grymt. Vi hoppade, dansade, sjöng och bara njöt av varje sekund!!

Studentmottagning <3

Sist men inte minst var det dags för min studentmottagning. Detta var helt underbart. Efter massa dans, skrik och hoppade på flaket mötes jag av min kära familj och mina fina vänner som alla väntade på mig hemma. Mamma och pappa hade fixat med otroligt fin och god mat i flera dagar, tältet var pyntat super fint och alla var så glada. Jag är så tacksam <3.

Och såhär såg jag ut. Måste dock påpeka att jag dumt nog tog bilderna på kvällen och inte morgonen. Alltså svettig, varm, ofräsch. Men va fan. Lockarna höll sig någorlunda och sminket likaså. Och kul hade jag <3. Min klänning kommer ifrån Ida Sjöstedt och är i modellen Paris. Jag kände mig verkligen så himla fin. Dock har jag en vit kjol undertill då den är väldigt genomskinlig. Men det fungerade super.

Dagen kunde inte ha blivit bättre. Jag är så otroligt tacksam <3. Och nu - 10 dagar i Napa. Underbart!!!!

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Något kul att läsa