A CASTLE WITH A MAGICAL GARDEN

Hej på er!! Idag var min första lediga dag på 12 dagar och den tillbringade jag med min pappa, hans fru och min bebis syster på Sofiero i Helsingborg. Det är en helt underbar och fantastisk fin trädgård och slott som kungafamiljen spenderade sina somrar i förr. Numera tror jag man kan inkludera det som en sevärdhet i Helsingborg. Det var iallafall hur mysigt som helst. Pappa och Hazel, som är pappas fru, hade fixat en jättefin sallad och äggmuffins som vi avnjöt i den fina trädgården. Tänk att ha en sådan trädgård. Så himla många olika färger och blommor. Men jäklar vilket jobb... Vartenda löv och blomma var mer eller mindre perfekt.

Senare vid 5 tiden hämtade jag och Liv upp mamma för att åka ner till Malmö och boka skidresa tillsammans med resten av familjen. Vi bokade Sälen över nyår och i 7 dygn. Alltså jag är så taggad och exalterad över att få åka skidor. Jag ÄLSKAR skidor. Ska dessutom iväg sen igen i januari med mitt goa kompisgäng. Då ska vi till Åre under skiweek. Det ska också bli helt fantastiskt. Måste bara lägga undan massa pengar.

Imorgon ska jag jobba 14-20. Väldigt lagom pass. Och på tal om jobb har jag fått fortsatt på OJ. Så jävla kul eftersom att jag trivs så himla bra där. Denna veckan jobbar jag fram till fredag. Sen på lördag är det BIG SLAP!!! Och fan vad kul det ska bli. Dock jobbar jag sen 7:30 på söndag men det får gå.

Nu är det dags att lägga sig. Ska försöka hinna träna innan jobb. Godnatt <3

Här fick bli vårt matställe.

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Något kul att läsa