19 RANDOM FRÅGOR

OM DU HADE FÅTT EN DOTTER NU, VAD HADE DU DÖPT HENNE TILL? - Jag har verkligen ingen aning. Alltså verkligen inte. Det enda jag är säker på är att jag vill ha ett annorlunda namn som jag själv har.

SEX UTAN KÄRLEK ELLER KÄRLEK UTAN SEX? - Hmm, kärlek utan sex.

HAR DU BRA SJÄLVFÖRTROENDE? - Det går verkligen i perioder. Just nu är jag inne i en bra period, vilket är så jäkla skönt. Men jag tror det är något man verkligen måste jobba på. Att lära sig strunta i vad andra säger och älska sig själv precis som man är.

NÄMN TRE SAKER PÅ DIN ATT-GÖRA LISTA - Simma med hajar, köpa lägenhet och börja meditera.

HAR DU KVAR PLAGG FRÅN NÄR DU VAR LITEN? - Jag har inte specifikt kvar något men min mamma och pappa har ju.

ÄR DU NÖJD MED DIN PROFILBILD PÅ FACEBOOK? - Alltså mim profil är ifrån typ 2013 så det säger väl sitt antar jag..

VAD VÄLJER DU: GODIS ELLER CHIPS? - Absolut, utan tvekan chips.

HUR UPPVAKTAR MAN DIG? - Man köper glass till mig!!! Är en sucker för glass alltså. Sen är man bara rolig och vågar bjuda på sig själv.

HAR DU RYKTEN EFTER DIG? - Hmm, inte vad jag vet om faktiskt.

DIN ABSOLUT SÄMSTA EGENSKAP? - Att jag har ett förbannat jävla humör. Usch, så arg jag kan bli. Och då speciellt när jag är hungrig.. Det gillar jag inte alls med mig själv.

DIN BÄSTA EGENSKAP? - Jag tycker själv att jag är väldigt snäll och mån om andras mående. Det tycker jag är väldigt viktigt.

KAN MAN VARA VÄN MED SITT EX? - Ja, men det tycker jag verkligen. Det beror helt klart på anledningen till att det tog slut men om det är möjligt bör man försöka uppskatta tiden man hade tillsammans och acceptera att det inte var menat för mer. Inte älta och avsky sitt ex bara för saken att det är ett ex. Men som sagt beror det självklart på anledning och är såklart lättare sagt än gjort. Det kanske behöver gå en tid innan man kan bli vänner.

HAR DU KYSST EN KOMPIS? - Absolut!

HADE DU KUNNAT HA DISTANSFÖRHÅLLANDE? - Det hade absolut varit en stor utmaningen. Främst på grund av att jag träffar min pojkvän varje dag. Men om det hade krävts hade jag absolut kämpat för det.

HUR LÅNG ÄR DU OCH HUR MYCKET VÄGER DU? - Jag är 1,60 m och pendlar mellan 51 - 54kg.

NÄMN EN VACKER PERSON - Min lillasyster <3.

ETT BOKTIPS? - Hmm läser aldrig böcker så tyvärr.

BÄSTA JUST NU? - Att jag mest njuter av allt. Jag har gått ut skolan och har inget plugg att tänka på mer. Jag jobbar och tjänar pengar. Hittar på massor av roliga saker på lediga dagar. Det är fint väder ute. Så jag njuter av det mesta nu faktiskt.

NÄR VILL DU HA BARN? - Om det är mögligt vill jag ha barn runt 30 år skulle jag tro. Har tänkt mycket på senaste om när man skaffar barn och vad som är vanligt nu. Men vill inte ha barn för tidigt. Jag vill resa och upptäcka saker på egen hand med David. Men jag hoppas vi får vårt första barn innan 30 eller där omkring.

xoxo love.

Gillar

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
Såå roligt att läsa ditt blogginlägg! <3
nouw.com/filippatipsar

Något kul att läsa