Tacksam, men inte nöjd

I Augusti går jag in i min femte månad av att bo i Sthlm, nästan ett halvår har jag bott i en stad jag alltid längtat efter. Otroligt hur fort snart ett halvår kan gå och hur mycket ens liv kan ändras bara man öppnar ögonen. Bara man öppnar vyerna för det som snurrar i ens tankar. Få ut det man vill på papper, få ut det i tal och få ut det i verkligheten.

Jag har nått mer än väl allt jag hade tankar om innan flytten. Jag är kär och älskar en annan person på ett sätt jag aldrig tidigare älskat, jag har ett jobb där jag lär mig massor varje dag och inom den grenen jag vill jobba inom i framtiden.

Men.

Jag nöjer mig inte. Jag vill ha mer. Jag vill ha mer av Sthlm, mer av livet och lära mig mer. Jag vill nå fler mål och lyckas med större grejer. Vilket även är mitt största tips till alla som vill nå sin egen väg. Nöj er inte!!

Nöj er inte när ni fått ert drömjobb. Nöj er inte av att ha nått en punkt av er vision. Utan sträva alltid efter lite lite lite till. Det syns och det kommer öppna dörrar framåt!

Det handlar inte om att man är otacksam. Jag är MER än tacksam! För allt! För flytten hit, för min vardag och verkligen för att få älska Simon. Otroligt tacksam. Men inte nöjd. Man kan alltid komma längre och göra mer. Man kan alltid toppa det man tidigare gjort och jag är hungrig på mer.


Gillar