#OmTreÅr

#OmTreÅr

Jag älskar att följa unga vuxna som alltid strävar efter att nå nya möjligheter och att komma längre! Med denna passion har jag nu startat en ny form av att möta andra unga karriärister.

Med mina nya korta, snabba och framförallt innehållsrika videos på möten med personer jag träffar som drivs av att nå nya mål och gör planer för sin framtid, kommer detta bli otroligt kul!

Numera kommer jag visa upp unga personer som är påväg mot sina drömmar och som redan nu i sin unga ålder, vågar ta plats och litar på deras erfarenhet och egenskaper. Jag vill lyfta och sprida unga personer som tror på sig själva och utmärker sig.

Känner du dig träffad? Kontakta mig, så träffas jag gärna!


Detta ser ni på min LinkedIn-profil:

My-Louise Nilback !!Först ut blev den fantastiska och inspirerande Madeleine Mofjärd !!! Madeleine är 21 år och jobbar som Network Marketer, delar mentorskap till drivna individer och driver podden ”Framstegskonceptet” tillsammans med hennes poddkollega Christian Lumbana Kapasa där de belyser nycklarna för framgång och personutveckling! Madeleine är grym och efter detta inspirerade mötet är jag så taggad på att träffa alla er unga karriärister!

Gillar