MITT ÅR I BILDER- 2016

Vår-16

Sommar-16Bal & student för 970rna

Sommar-16, Rhodos

Sommar-16, USA

Höst-16

Vinter-16

Nu är vi inne i december och jag har fått vara med om massor detta året! Året startade rätt dåligt med ett dåligt nyår... Slutet på 2015 var väldigt mycket roligare än början på 2016. Sedan våren som var kul i att jag fyllde 18 men inget annat som stack ut nåt speciellt i våras.

Sommaren... gooosh, en jobbsommar med fyra veckors intensiv semester på Rhodos och i USA. USA var fantastiskt och Rhodos var en blandning mellan hat och kärlek.

Hösten, en extremt skoltrött höst med mycket plugg och många sena ankomster till skolan på grund av alldeles för många gånger av att försova sig. Exempelvis nu när jag sitter och bloggar hade jag istället kunnat sova för att komma i tid till skolan;)

Vintern, som precis börjat kan man väl säga... en ganska händelserik månad till en början, men vi fårse hur den slutar... Slutet på detta året har nog varit det roligaste. Varken våren eller sommaren var som jag förväntat mig. Hösten har varit roligast kompis, utgångs och festlighetsmässigt.

Jag ser VERKLIGEN fram emot att avsluta detta torra år!!! 2015 var SÅ mycket bättre och jag tror verkligen 2017 blir svinnice då jag tar STUDENTEN! Bal, student, summerburst och inget mer plugg (för tillfället)- vilken befrielse.

Natti:):):)

Gillar

Kommentarer