Min största rädsla!

Min absolut största rädsla är för mänskligheten. Jag får verkligen ont i hela min kropp av att se allt som händer både, runt om i världen men också runt om i Sverige.

Den senaste saken som skrämde mig extremt mycket var händelsen med läkaren från Skåne som nätdejtade en kvinna från Stockholm och de möttes på en riktig dejt irl. Med sig till Stockholm hade han en rullstol, jordgubbar, champagne och sömnmedel som han tryckt in i jordgubbarna. Hans mål (som han även lyckades med) var att få kvinnan att äta jordgubbarna som där i hade medlet för att hon då skulle somna in-vilket hon gjorde. Han satte henne i en rullstol för att ingen skulle misstänka något mellan lägenheten till bilen, då hon var nedsövd. Innan han åkte med henne till Skåne, våldtog han henne då hon var medvetslös-"KRÄKS". SÅ RÄDD för vad en människa faktiskt är kapabel till.

Han kom fram till Skåne och satte tjejen i ett isolerat rum som som han planerat och byggt i fem år. Alltså, kommer hon kunna skrika hur mycket som helst och ingen utanför kommer höra, då det var gjort i betong.

Anledningen till detta var att han skulle bevara henne där i tio år. Han skulle med tiden utnyttja henne sexuellt. Han hade regler. Belöning och bestraffning. Bestraffning om hon inte gick med på det ena eller andra och belöning om hon gick med, belöningen skulle vara att hon skulle få bli "släppt" tidigare. En anledning till straff (alltså misshandel eller längre tid som fånge) kunde vara om hon exempelvis inte gick med på analsex, då hade hon kunnat få en bestraffning. Ett val mellan att plågas eller att vara kidnappad under en längre tid än sagt. Att en människa ska behöva välja mellan dessa två alternativ är absurt. Jag kan inte sätta ord på min ilska och sorg när jag läser sådant.

Hon blev, som väntat, efterlyst. För att efterlysningen skulle stoppas åkte de upp till Stockholm, gick in till polisen för att berätta att allt var "okej". Det var under det tillfället som hon visade för polisen att det inte var okej. Polisen för bort henne och då berättar hon allt och förövaren blir tagen.

I sammanlagt sex dagar fick kvinnan sitta i detta isolerade hus och vänta in sex, misshandel och att vara kidnappad. När jag läste om denna nyhet på nätet blev jag bara ännu mer rädd för mänskligheten. Den är skrämmande.

Varje år försvinner ca 200 personer i Sverige som man inte hittar. Vem säger att möjligtvis inte en tiondel av dessa 200 sitter i just en sådan här situation? En situation av att vara inlåst, bli våldtagen, bli slagen osv. Jag är näst intill säker att det finns ännu mer äckliga svin över Sverige som håller på, på ungefär samma sätt som denna händelse ovan. Jag är näst intill säker att det är en kvinna (förmodligen en kvinna) som i detta nu blir sexuellt utnyttjad av en förövare.

Frågan är hur detta skulle kunna få ett slut? Jag ser det som näst intill omöjligt och DET är skrämmande. Det kan lika gärna vara jag, någon i min närhet, vänner, familj som det händer för och DET är kusligt.

FY för vår ÄCKLIGA värld.


Jag länkar till några olika artiklar om denna kidnappning/ våldtäkt som cirkulerat över nyheterna nu i en vecka snart.

http://www.svd.se/lakare-ville-ha-flickvan-i-bunker

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22153121.ab

http://www.expressen.se/kvallsposten/bunkerlakarens-sluga-kidnappningsplan/Gillar