Nu är jag på väg hem från träningen och vi körde cross chalenge. Det var roligt men väldigt jobbigt vilket är bra så att man blir bättre. Det var jätte fin solnedgång när jag och Jenny väntade på hennes pappa. Men det visade sig att han inte hade tänkt att hämta oss men sån tur var jennys moster där och kunde köra hem oss.
Nu ska jag bara vänta tills maten är klar och vi ska äta lasagne vilket jag tycker är jätte gott. Efter maten ska jag räkna lit matte och sen ska jag nog sova för jag är jätte trött och jag måste ha energi till imorgon så att jag orkar ta mig till skolan.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig torsdags kväll så hörs vi:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

  • Idag var det nationellt prov igen och vi skulle skriva. Jag valde att skriva en novell som handlade om en hund som hette Rolf. Det gick väldigt bra att skriva, jag skrev 3 sidor och tycker själv att den blev väldigt bra. Bär jag var klar med skrivandet satta jag på stolen och bara stirrade ut i tomma intet och tänkte på allt och ingenting. En timme efter det fick vi gå till bamban och äta, jag tycker att det var väldigt god mat idag faktist det är inte ofta det är god mat i bamban. När vi hade ätit klart i bamban hade vi 2 timmars rast och först satt jag inne men några och sedan gick jag ut och kollade när alla killar och två tjejer spelade fotboll. Och eftersom det börjar bli varmt så gick jag, Emma och Wiktoria till Ica och köpte glass. Eller jag och Wiktoria köpte glass och Emma köpte en dricka. Sen satte vi oss på en stenmur och åt och drack upp det vi köpt. När vi hade ätit upp gick vi in i skolan igen och började plugga till vårat engelska förhör som jag tror gick hyfsat bra. När vi var klara med förhöret kollade vi på del 3 på serien som vi kollar på. Jag vet inte vad den heter men den handlar om en fotbolls spelare som går från ett lag till ett annat lag eller nått jag vet inte riktigt. Jag tycker inte serien är bra men den går ju att kolla på utan att man vill hå från lektionen om ni fattar vad jag menar. När den lektionen var slut hade vi bara en lektion kvar och det var NO. IdG hade vi vikarie och vi skulle bara läsa en text och svara på frågor så det var en väldigt degig lektion. Och sen slutade vi så nu är jag hemma och gör ingenting.

Idag har jag träning på nordic wellnes och vi ska köra cross chalenge och det kommer nog att gå bra. Jag har lite träningsverk sen igår men det ska gå bra ändå .

Det var allt jag tänkte berätta och jag är så glad över att vi inte har nationellt prov nästa vecka:)
Ni får ha det så bra så hörs vi:)

Likes

Comments

Nu är jag på väg hem från skolan eftersom vi hade komp-ledigt idag. Det blev en väldigt kort dag måste jag säga. Sista lektionen hade vi slöjd och där gör jag pyjamasbyxor som är lila, brun randiga. Det tyget är jätte lent och gosig.

När jag kommer hem ska jag äta och sedan räkna lite matte. Sen kan det bli också att jag sätter mig vid datan och kollar lite filmer och så.

Idag skulle vi egentligen ha inneträning men vi har match istället och jag ska inte spela den så jag ska springa ute med de andra i laget. Vi ska springa i 50 min och då ska man ha sprungit 5-10 km. Efter jag har sprungit ska jag duscha och sen kolla på våran match och vi möter Kungälv  idag. Jag hoppas att vi vinner men tror också att det kan bli jämnt.

Ni får ha en fortsatt trevlig onsdag så hörs vi:)

Likes

Comments

Idag var det första nationella provet och måste säg att det gick rätt så bra. Efter en 1timme var alla klara och alla började prata med varandra. Sen frågade vi om vi fick gå men man fick inte släppa ut någon innan 11:20 så vi fick sitta och vänta i ca 40min på att vi skulle få gå ut. Alla började kladda på ett papper som vi hade fått och jag gjorde ett flygplan som jag kastade iväg till en kompis. Hon kastade tillbaka den, sen kastade jag den till en annan kompis men då behöll hon den och började kladda på den :(. Efter en stund skulle jag få en kaka som emma hade gett till alec och sen gav han bort den till en annan så jag fick ingen kaka:(.
10min senare gick alla omkring i klassrummet medan Zeinab satt helt tyst och skrev av en Håkan Hellström låt. Ca 5 min efter det fick vi gå ut från klassrummet och då var det bamban som väntade. Idag var det potatisbullar och det är riktigt gott tycker jag.

Efter skolan idag var jag med Emma och vi gick hem till mig och satte oss och prata framför tv:en.
Efter vi hade ätit kött och potatis var Emma tvungen att åka hem. Jag följde med henne till bussen i min gosiga kofta som jag har köpt på Ullared för ett halvår sedan. På vägen hem mötte jag några andra kompisar och stannade och pratade med dom ett tag. Sen gick jag hem tog ett päron. Nu sitter jag och pluggar till ett so prov som vi ska ha nästa vecka.

Ni får ha en fortsatt trevlig tisdag så hörs vi:)

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på ett tag för jag har haft fullt upp med skolan. Just nu sitter jag och pluggar matte men några uppgifter vi fick av våran lärare.
Imorgon är det första nationella i svenska och måste säga att jag inte är så taggad över det :/ Vi ska läsa i en timme och sedan göra massa uppgifter i ca 3 timmar. Funderar på att ha musik så att jag kan koncentrera mig bättre.

Det var inte detta jag tänkte prata om utan jag tänkte berätta att mitt paket som kom till mig för nån dag sedan. Det var två hörlurar och en selfiestick.
Här är länkarna till dessa saker.

https://fyndiq.se/product/605773-iphone-horlurar-leopard/

https://fyndiq.se/product/774081-headset-for-samsung-flera-farger/

https://fyndiq.se/product/714250-selfiestick-med-inbyggd-avtryckare-i/

Jag är verkligen nöjd med dessa saker speciellt selfiesticken. Den är riktigt bra och med en effekt på telefonen blir bilderna extra bra.

Detta var allt jag ville berätta så kommer en ny uppdatering imorgon efter jag är klar med nationella provet :)

Likes

Comments

Nu har jag köpt min bal-klänning och jag är riktigt nöjd:) just nu sitter jag på bussen på väg hem och då ska jag bara ta det lugnt och kolla på film och äta en fruktsallad.

Hoppas ni har en trevlig helg :)

Likes

Comments

Haloj!

Nu sitter jag på bussen in till nordstan för att köpa en utav klänningarna. Om dom inte finns kvar så får jag försöka hitta en annan som jag kan ha till balen.

I morse spelade jag handbolls match mot kroppskultur och det gick inte så bra:(, tyvärr så förlorade vi med några mål. Men det är bara att kämpa på så kommer vi att slå dom nästa gång.

Ni får ha det så bra så kommer mer uppdatering om vilken klänning jag köper :)

Likes

Comments

GODMORGON!

Nu sitter jag i bilen på väg till min match och vi möter kroppskultur. Jag vet inte hur det går men jag hoppas att det går bra och att vi vinner.

Efter matchen ska jag hem och byta om och sedan åka in till nordstan för att köpa bal-klänningen om den finns kvar.
Om ni har några bra hemsidor där det finns fina klänningar så kan ni gärna kommentera det.:)


Ni får ha en fortsatt trevlig morgon så kommer mer uppdatering under dagen :)

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag och Zeinab varit inne i nordstan för att kolla på bal-klänningar. Jag är inte så mycket för klänningar men dessa två tycker jag verkligen om och dom sitter bra på. Imorgon efter min handbolls match hade jag tänkt att åka tillbaka och köpa en utav klänningarna.

Likes

Comments