Jag har haft en toppen vecka i Åre som alltid när vi åker dit med jobbet. Jag som verkligen inte är någon vinter människa har kommit på att jag verkligen älskar att få åka med till Åre. Jag håller även på att lära mig åka skidor för det är ju super kul 😊 undrar varför jag inte gjort det tidigare i livet 😂😂

Sitter nu på tåget hem och tänker på hur härligt det varit denna veckan men också hur skönt det ska bli att få komma hem och börja fixa iordning hemma i nya huset och få pussa på Alva ❤️ som jsg saknar super mycket men jag vet också att hon haft det väldigt bra när jag varit borta ❤️❤️

Bjuder på några underbara bilder från min vecka 😍❄️❄️❄️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag flyttat och det känns så otroligt bra :)

Jag var ju tvungen att bli sjuk, mer sjuk än jag varit på flera år, under just flytten, men till slut fick jag ihop det och nu är jag bara i nya huset. Och trots att jag inte fått i ordning hemma utan sitter nu på tåget hela vägen upp till Åre, men det känns ändå som helt rätt beslut :) Lyckan att kunna ha min häst på hemma plan, att bara kunna gå ut genom dörren och över gårdsplanen till Alva är en dröm :)

Allt går bara framåt med henne än så länge, lite mer långsamt än jag önskat men vissa saker har kommit i vägen såsom en hel del jobb hemifrån, sjukdom och nu flytten men än så länge framåt iallafall. När jag kommer hem från Åre så är det full fokus på att börja rida för min tränare igen, äntligen är Alva iallafall så pass igång att vi kan åka till ridhus och träna för tränare.

Att jag lever mitt liv för mig själv nu, är helt enkelt toppen :)

Som sagt sitter nu på tåget till Åre, det är många timmar på tåg :) men jag älskar ju att resa så gör mig ingenting. Resten av gänget är redan framme. De åkte bil och startade tidigt imorse, fick meddelade runt 15 tiden att de hade -24 grader hhhmmmmm en aningen kyligt ha ha ha tur jag har packat varma kläder. Jag ska jobba nätter och normalt på dagarna när vi åker på dessa resor så brukar jag åka lite skidor, men denna resan ska jag bara se till att återhämta min energi efter att ha varit sjuk i två veckor, så blir bara bad och spa för min del på dagarna och sova :)


Likes

Comments

Ja nu har snart ett år till gått och jag har varit usel på att skriva då detta har varit ett riktigt uselt år för mig och låt mig säga det på detta sättet. Finns ingen möjlighet att nästa år blir lika dåligt som detta så jag har förhoppningar på nästa år :)

Jag har också gett upp det här med nyårslöften, för ett löfte för mig är något som jag måste hålla. Jag lovar inte saker som jag inte vet att jag kan hålla, så istället kommer jag att avlägga nyårs mål inför varje nytt år. Jag längtar så mycket redan efter att det ska bli nytt år så att jag kan komma igång och kickstarta positivt igen :) och det börjar ju faktiskt väldigt bra för i januari ska jag nämligen flytta :) och jag är så otroligt nöjd med mitt val av flytt att jag bara längtar nu :)

Sen är det ju så att jag har fått världens bästa julklapp :) Jag har nämligen äntligen skaffat häst igen och hon är bara så toppen. Jag har inte köpt henne än utan har henne på foder men vi får se vad framtiden kommer med :)

Så redan med bara dessa två saker framför mig så kommer nästa år att bli tusen gånger bättre än detta året :)


Likes

Comments

Jag har inte skrivit på länge och det är förmodligen för att jag just nu slits mellan mitt hjärtas lust och känslor och min egen hjärna. Nu pratar jag inte bara om kärlek utan i mitt liv generellt. Det är många olika aspekter av mitt liv där jag känner att jag borde göra ändringar och nya val, men hur väljer jag??Mitt hjärta säger en sak och min hjärna säger en annan sak. Det är så mycket som har snurrat runt den senaste tiden att jag snart inte vet vad jag heter. Jag menar det inte negativt, de är alla positiva förändringar, men det gäller ju att göra dem så positiva som möjligt, varför nöja sig med att något är ok när det kan vara toppen?? Men vilket kommer att bli toppen då? Enligt hjärtat eller hjärnan??.... Vill jag att mitt hjärta ska vara lyckligt eller vill jag agera smart? Varför är det så svårt att få lite av varje? Känns som att det är så antingen eller i mitt liv just nu.

Likes

Comments

Har så måna fina vänner som hela tiden berättar för mig att jag måste ta det lite lugnt, hinna återhämta mig mellan varven. Själv anser jag ju såklart att jag kan hålla på så här i all evighet :) men det kan jag ju såklart inte :) idag kan jag glatt säga att jag faktiskt har haft en riktig återhämtningsdag, jag har nämligen inte gjort något annat än att sova, chillat på soffan och myst med mina små katter och sovit lite till. Har inte ens varit ute i min trädgård idag, utan verkligen bara vilat hela dagen och det var så otroligt skönt och välbehövligt. 

Nu sitter jag på jobbet och lyssnar lite på en av mina favorit pianospelare. Yiruma, han är helt otrolig, hur han skriver sin musik, och han spelar med en sådan otrolig känsla att man kan känna varenda not som en känsla :) Jag jobbar nätter denna vecka, har inatt och imorgon natt kvar, sen ledig till måndag, men full rulle med hemma tävling på klubben, lokal dressyr tävling. Borde verkligen ta tag i matten också men en sak i taget :) 

https://www.youtube.com/watch?v=XsTjI75uEUQ​

https://www.youtube.com/watch?v=so6ExplQlaY Likes

Comments

Efter ett alldeles för långt uppehåll i min egna träning så är det på tiden att jag börjar igen men självklart måste jag då börja från början igen. Så tar det lite lugnt med promenader osv. Mjukstarta lite med en promenad i skogen på ca 4 km 😕😁 sjukt nöjd med mig själv. Idag blir ingen träning då jag jobbar dubbelpass och imorgon ska jag rida på morgonen innan jobbet så det får bli träningen för den dagen 😍

Likes

Comments

Jag har den mest underbara vecka på länge :) En av mina bästa vänner från England är här hemma och hälsar på. Hennes första gång i Sverige någonsin och vi har bara åkt runt och kollat hur allt ser ut, vad som är annorlunda och vad som är lika. Vi helt enkelt bara är och vi tar varje dag och varje timme som den är :) ätit lunch ute varje dag på våra äventyr :) grillat och tagit ett par kalla öl på kvällarna. Har saknat henne så mycket och nu är det dags att jag själv börjar leva mitt liv igen på riktigt och börjar spara pengar till det som är viktigt i livet. Förutom hästarna i mitt liv så klart så är det mina fina vänner där ute i världen, främst i England då jag bodde där så många år :)

Utöver detta har jag haft min semester nu och är inne på min sista vecka nu. Tillbaka till verkligheten på måndag :) men det är en verklighet som jag trivs med så det gör mig verkligen ingenting :)

Letar häst igen nu, men svårt att hitta den rätta.


Likes

Comments

Seriöst, frågan är om man kan bli mer irriterad på vissa människor. Är man så desperat på att få sin egen vilja genom så man blundar helt för vad andra vill? Jag, jag kan ju bara berätta hur jag är som person, men jag känner så här att om man ska göra något fint för en annan människa eller flera andra människor, så lägger man väl ändå sin egen vilja åt sidan och gör saker som den eller de vill göra??? Eller är det bara jag som har det tankesättet? Snälla, hoppas inte på det sistnämnda för så egoistisk får inte vi människor ha blivit!

Jag blir så sur och irriterad på andra människor att jag inte riktigt vet vad jag ska säga med risken att jag säger något riktigt dumt, något jag sen ångrar. Tur att jag är kär för det gör att jag kan hålla mig lite på mattan ha ha ha

Egoistiska människor har jag inget för och är inte heller människor jag vill umgås med. Ja, men lite egoist måste man vara för klart att man måste sätta sitt eget välbefinnande först, men detta är något helt annat. Jag syftar på hel egoistiska människor som inte alls tänker på annat än sig själv, eller som inte gör något för att bara gynna någon annan än sig själv!

hmmmm.....

Likes

Comments

Jag har haft en brist i kommunikationen med mig själv. Jag har inte orkat ta tag i mig själv, jag har stannat upp ett tag och bara hängt med i livet. Händer så otroligt mycket omkring mig att jag har svårt att förstå allt. Jag måste nog lära mig att jag inte kan förstå allt utan måste bara acceptera vissa saker och gå vidare i livet.

Men nu kommer jag tillbaka med ett löfte åt mig själv, att inte släppa taget om mig själv igen ❤️😍 livet betyder alldeles för mycket för att bara ignorera det ❤️

Det första är att jag måste ta tag i det jag saknar så otroligt mycket och det är hästar. Har varit och tittat på några stycken nu den senaste månaden och idag av alla dagar hade jag den bästa känslan helt klart 😘

Likes

Comments

Ja jag vet, det var länge sen jag skrev. Det har hänt så otroligt mycket på den tiden så jag har inte känt att tiden varit tillräcklig till att sitta här och skriva också. Jag tror att jag är någon form av en superwoman med särskilda krafter att lägga till tid på dygnet som inte egentligen finns ha ha ha.

Längtar sååå efter sommaren, tror detta kommer att bli den bästa sommaren på väldigt länge av flera olika skäl. Första sommaren i lilla huset :) och jag börjar äntligen komma någonvart med både hus och trädgård. Så skönt att ha mitt egna lilla krypin, där jag kan göra vad jag vill :)

Såklart mina älskade små trollungar kommer och är hos mig någon vecka i sommar också. Mina små trollungar är mina syskonbarn. Men de tjatar redan hål i huvudet på min kära syster så de ska få komma en helg innan dess också, saknar att ha de små liven hos mig. Huset blir liksom mer levande då :)

Och sen finns det någon från min tid i England som jag saknar riktigt mycket och det är min fina fina vän Sam. Hon och hennes döttrar kommer över hit till Sverige och hälsar på för första gången och det ska bli så otroligt roligt. Har redan börjar nedräkningen trots att flygbiljetterna inte är bokade.

Sen så tror jag även att det omöjliga har hänt. Jag har gått och blivit kär <3 trodde inte alls att jag skulle kunna bli kär igen efter det jag gått igenom under de sista åren, men man ska tydligen aldrig säga aldrig. Att vara kär är en sådan otroligt härlig känsla. Det lyfter varje dag, varje minut och jag orkar så mycket mer än jag gjort på länge. Kärleken finns på distans och det är lite jobbigt, men att längta lite varje dag efter varandra gör allt bara starkare när man väl träffas. Hoppas verkligen att denna känslan är här för att stanna


Likes

Comments