Här händer det grejer!

Ni kanske tror att det inte händer något alls i mitt liv med tanke på stiltjen här på bloggen - men det är raka motsatsen! Det händer så mycket att jag knappt själv hänger med i svängarna.

Issa och jag börjar hitta varandra så smått och har kommit igång och träna - i helgen red vi för Mattias Jansson som kommer upp från Skåne och håller träningar några gånger om året. Kommer nog bli fler träningar för honom framöver för vår del!

Tore växer så det knakar och kom ”hem” i söndags. Det är också en sån grej som ändrats sedan jag skrev senast - jag har flyttat in till stan igen! Fick ett förstahandskontrakt på en nyrenoverad tvåa på första intresseanmälan jag skickade (när jag inte helt spikat att jag tänkt flytta) och sen löste det sig så bra för hästarna också. Det var inte helt optimalt att bo så långt ut på landet helt ensam. Jenny hjälpte så klart till mycket med hästarna också men av naturliga skäl skötte jag de mesta av passen och det gick ju an på vår/sommar/hösten men blev tungt på vintern. Särskilt när jag började jobba 06:30 och behövde åka hemifrån senast 05:35...

När jag då hittade bra lösningar för mig själv och hästarna var det ett lätt val att flytta in till stan igen. Issa får bo i en rymlig, fin, utebox och Tore ska stå på lösdrift på samma gård. Finns en stor fin utebana och nära till ridhus. Tore har en tvåårsvalack att busa med och stora hagar att härja runt i. Är så himla nöjd att det löste sig så bra! Issa flyttade över redan i början på augusti och det har varit ett stort lyft att ha bana på gården!

Min lilla plutt bredvid låtsas brorsan Odin - tvåårig Warlander.

Min fina tjej!

Gillar

Kommentarer

Bettinas islandshäst,
Mycket bestämd underläpp på den tjejen! Ser fantastiskt ut för pållarna och blir såklart mkt skönare för dig.
bettinasislandshast.blogspot.se/
mylittleraptor
mylittleraptor,
Hihi hon glappar ofta med den - står och halvsover med underläppen hängandes 😊
nouw.com/mylittleraptor