Ett tag sedan sist

Det är inte jätteinspirerande att blogga när vi bara går promenader och kämpar på med rehab-träningen. Vi är igång och tömkör också och har varit och kört för min tränare en gång - dags igen imorgon. Skönt att få lite hjälp med den biten då jag inte är superhaj på jobb i töm men jag lär mig väl allt eftersom!

Vi satsar på synlighet när vi ger oss ut på bygden i mörkret (jag har reflexväst på men det syns inte på bilden) - bilisterna är oerhört försiktiga när de möter oss men så lyser Plankis som en annan julgran också!

I övrigt så har jag jobbat tidiga morgnar den här veckan - hästarna har tyckt att jag kommit för att släppa ut dom lite väl tidigt, i måndags ville Plankis inte alls stiga upp haha. Hon är så söt när hon sträcker ut benen och suckar innan hon till slut inser att jag inte kommer försvinna så det är lika bra hon stiger upp. Har inte bråttom även om jag tar ut tidiga morgnar så jag väntar ut henne - är inte heller särskilt morgonpigg av mig så kan relatera till känslan av att inte vilja stiga upp!

  • Nära Fredsgatan , Örebro

Gillar

Kommentarer

Bettinas islandshäst,
Kämpa på! Promenader är inte så bara . . .
bettinasislandshast.blogspot.se/