Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har inte haft så mycket att göra på sistone men känner mig ändå otroligt stressad över massor av saker. Just nu har jag flera skoluppgifter som ska in, resonera frågor, repotage, spanskaprov... Jaa massor helt enkelt! Jag har inte tid att skriva om mina korta tråkiga dagar i skolan och tänker därför bara lägga upp mer specifika inlägg. Till exempel olika rutiner, och tags och sånt. Så jag bloggar även om jag inte gör något på dagarna. Jag tänker också lägga upp inlägg med bara bilder (SNAPSHOTS) som jag tagit under några dagar. Så ni ändå får lite info om vad jag har för mig! 

pussssss 

Likes

Comments

puss​

Likes

Comments

hola mi amigos

idag var jag i eskilstuna en snabbis och då köpte jag 2 saker, yeyyyyyyyyyy. så jag köpte iallafall nya converse för alla mina är helt sönder och supersmutsig. sedan på apoteket och där köpte jag bara en absolut torr, jag har hört att den ska fungera super bra och som den lilla svettjej jag är så behöver jag det (euw)

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har inget direkt att skriva just nu eftersom jag bara chillar på dagarna. Det är ju lov och alla mina dagar ser i stort sett ut såhär.
Jag vaknar och ligger 2-3 timmar i min säng och kollar på serier
Jag går ner hämtar frukost och tar sedan en dusch
Jag går till mitt rum och kollar på mer serier tills jag somnar igen
Så ser mitt lov ut

Puss

Likes

Comments

förlåt för sminkrutin inlägget men jag ska vänta några veckor och testa ut de nya sminket jag köpte i london och sedan göra ett sånt inlägg för det känns onödigt att behöva göra ett nytt inlägg om några veckor så jag väntar helt enkelt tills då, puussss​

Likes

Comments

Jag tänkte göra ett  inlägg om min sminkrutin senare, inte direkt hur jag sminkar mig men visar vad för produkter jag använder oftast och så. Hoppas ni kommer gilla det inlägget för jag har slut på ideer och gör inte så mycket nu på lovet eftersom jag mest är hemma och så. Men ska skriva lite random inlägg och förhoppningsvis minst ett om dagen. 

puss, my  

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag är en så härlig dag, det är super soligt ute, det är påskafton, lördag och fram för allt påsklov! Såååå skönt och jag är super glad och ska ägna detta lov till att bara chilla och mysa med mina vänner och familj! Min farmor är här också, supermysigt! Jag fick 200 kr av henne istället för ett påskägg så jag ska åka och lköpa en hårfärg och blondera mig lite, jag tycker mitt hår blivit så himla mörkt :(

Men nu på förmiddan har jag städat och fixat lite på mitt rum, har också sorterat mitt smink lite. Take a look'! 😘


Glad påsk 💓🐤

Likes

Comments