Header

Allmänt

Mitt hår behövde klippas. jag var så trött på det. Jag har länge nu haffa ganska långt hår. Alltså till naven å ibland lite längre. Men jag har länge känna att jag inte vill ha så långt hår längre. Så då när jag var hos frisören så klippte vi av 1,5 decimeter så nu gård typ till just under brösten. Sedan blekte vi de oxå eftersom jag personligen tycker att jag passar bättre i ljust.

Varje gång jag har varit hus frisören för att göra nått annat en bara toppa så har jag aldrig blivit nöjd, men denna gång vart det precis som jag ville. Jag har min egen färg i hårbotten å sen blide till ljusa slingar å sen till hel ljust. Jag ville ha så för att utväxten inte ska synas så skarpt. Men som sagt vart jag jätte nöjd men det var inte sådär jätte kul att sita där i nästan 6 timmar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

I fredags när vi åt middag så kände jag att jag ville göra nått så jag föreslog att vi skulle till Umeå och gå på Ikea. Så igår for vi till Umeå och jag köpte 2 nya bokhyllor. Bokhyllan jag har haft är sååå fin men det började va för liten så jag fick byta ut den mot 2 av Ikeas Billy bokhyllor. Men jag vart iallafall jätte nöjd med resultatet och eftersom jag har mer plätts nu så har jag en ursäkt att köpa mer böcker, tihi.

Likes

Comments

Böcker

Använde lite av presentkorten jag fick i julklapp så det vart några böcker denna månad.

Nu i Februari kommer det förhoppningsvis inte upp några nya böcker här på bloggen. Jag har sagt åt mig själv att denna månad får jag chilla lite och läsa dom böckerna jag redan har, så vi får se hur det går.

Likes

Comments

Ännu en dag hemma. Jag var hemma från skolan igår och idag och jag tror nog inte det blir nån skola imorgon heller. Dock så måste jag ändå till Skellefteå imorgon.

Idag så fyllde iallafall Timmy 5 år så efter middagen så for vi och firade han. Han visade stolt upp vilka bilar han hade fått och så fick vi gott fika såklart.

Likes

Comments

Allmänt

Eftersom vi hade kvar bär från igår så bad jag mamma köpa Nutella å så gjorde jag amerikanska pannkakor till kvällsfika åt jag, Emil å hans flickvän.

Likes

Comments

Allmänt

Tyvärr vart min nyårsafton inte så jätte bra. Mådde inge vidare psykiskt och sen fick jag värdens huvudvärk och kunde inte ta en alvedon på grund av att jag hade druckit lite.

Dagen började iallafall med att jag for till Johanna och där fixade vi tjejer oss tillsammans. Sedan åt vi middag bestående av potatisgratäng och kött. Det var riktigt gott.

Jag for hem redan klockan 9 pga min huvudverk och att jag verkligen inte orkade vara runt folk. Jag ville typ bara lägga mig i sängen och sova. Väl hemma var det inte mycket tystare, barn som sprang runt och mina mostrar på alkohol. Jag lyckades iallafall vara vaken till över 12 å sen när alla for hem fick jag äntligen lägga mig och sova.

Likes

Comments

Böcker

Eftersom jag bara önskade mig böcker detta år så var det böcker jag fick, det och presentkort på Adlibris och Bokus. Jag fick såklart lite andra saker som typ nån godis och en klocka från min bror.

Jag är som vanligt väldigt tacksam över allt jag fick och över att få spendera tid med min familj.

Likes

Comments

Allmänt

Som vandligt så firade jag jul med min familj/släkt. Tyvärr så var Möllers inte med oss detta år.

Det var Buckys första jul å han var så julfin i sin fluga. Sedan så fick jag en jättefin och DYR klocka av Emil.

Likes

Comments