SNART BLIR DET POT OR PIE!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Herregud. Denna konserten. Så himla fin. Är så kär. Justins ord, arianas sång, Williams lycka, mileys hår ALLT VAR HELT PERFEKT.


Utom vem han där sista snubben nu var, men allt faller väl nt en i smaken ;)


I vilket fall var det en perfekt hyllning till alla drabbade. Vi är starka. Kärleken vinner alltid.

#manchester #ariana

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag tänkte jag ta upp lite kärleksproblem som jag har haft på senaste.

Som ni redan vet har jag inte ett kärleksliv.

Just kidding, jo det har jag men det har inte varit särskilt aktivt eftersom jag inte tror på kärleken. Men det har faktiskt kommit in en kille i mitt liv som jag är lite intresserad av.... vet dock inte riktigt om jag gillar honom eller om jag gillar uppmärksamheten jag får av honom så självklart tar jag det långsamt. Vi har i skrivande stund skrivit med varandra i 27 dagar. Men jag tror fortfarande inte på kärlek så ah, känns lite uppgivet.

Sen ett annat problem jag inte har personligen, men som jag ser som ett problem för en av mina vänner är att den förlitar sig alldeles för mycket på sin partner. Hon grät flera dagar för hon inte hade träffat honom och när dom gör slut kommer hon bli helt krossad. Hon är inte självständig överhuvudtaget och jag är lite rädd för hennes skull. Och jag skrev NÄR dom gjorde slut för att det kommer ske någon gång, vare sig det är om fem minuter eller när livet skiljer dom åt.

Vad hade ni gjort i min situation?

Puss, vi hörs snart igen!
// Makeupaddict

Likes

Comments

BORTSKÄMDA UNGAR

Hej. Jag har nyss varit ute och ätit då tanken genast kommer till mig, att de flesta av mina vänner är bortskämda jävlar. Min kompis fick 2000kr av sin pappa bara sådär. Hennes mormor bjuder henne på utlandsresor hela tiden, hon köper hela tiden nya märkeskläder och allting. En annan kompis, köper flera saker inom sin idrott - som kostar två/tre tusen vardera. Jag däremot, får kämpa för att kunna ha råd att äta ute för 175kr 1 gång denna månaden. Jag har 30 kronor kvar på kortet, och det är många dagar kvar tills studiebidraget kommer. Jag har alltid tyckt att jag varit den "fattiga" av mina kompisar, men jag är ALDRIG snål med presenter när de fyller år. Jag har inte råd att gå in på stan en vanlig dag och köpa en tröja, jag har knappt råd att gå in på närmsta Ica för att köpa en läsk och en liten godisbit...

Jag vet att det är fel att tänka såhär, men jag gör det ialf. Gud vad jag avskyr hur personer 1) skryter om vad de köper och vilket märke etc på instagram/snapchat/Facebook ett. 2) personer som köper saker även om man vet att de har hundra andra likadana saker. 3) personer som BARA får pengar utan att förtjäna dom.

Jag vet inte om detta är avundsjuka eller helt enkelt att jag anser att mitt liv är svårare, då priset stiger och kontonumret sjunker. Vad tycker du?


Det var allt för dagens "lär känna mig"! Ha en fortsatt bra dag så ses vi snart :)

// Makeupaddict

Likes

Comments

TÄNK OM MAN LEVDE SÅ ENKELT

Hej. Klockan är 19:40 och jag ligger i min säng. Jag har precis kollat klart på de flesta youtube-klipp som jag inte hunnit kollat på men som kom ut i helgen då jag kom på tanken, tänk om man kunde leva så lätt? Att ha den glädjen som vissa YouTubes har, eller att man verkligen lyckas med vad man vill komma fram till. Jag pratade med en kompis häromdan, och vi båda undrade en sak : "vad hade man gjort om man fötts med naturlig talang? livet hade varit så himla bra". Jag sitter och drömmer om tanken att vara så bra på något - att man kunde vara långt ifrån sitt personliga bästa, men ändå komma imål först.

Alla är olika bra på allting, men jag önskar och hoppas att jag en dag kan börja publicera youtube-videos inom kosmetik, då det alltid varit något jag drömt om. Just nu känner jag att jag inte vågar, att jag inte kan. Tänk om man varit Helen Torsgården? Levt ut sin dröm och varit riktigt bra på det.... jag har aldrig känt den känslan om någonting. Jag är visserligen bara 17 år, men jag har försökt att uppnå mina drömmar på fler sätt än du kan ana.

Vad hade hänt om man helt enkelt varit en naturlig begåvning på någonting? Tycker du jag borde testa publicera en av de sminkvideos som jag redan spelat in en miljon gånger, men som aldrig lyckas lämna mobilen?


Det var allt för dagens "lär känna mig", ni får ta och ha det så bra tills nästa kommer ut :)

// Makeupaddict

Likes

Comments

Hej allesammans och välkomna till en ny "pot Or pie"! Idag ska jag berätta om en fan-brush, som ni säkert hört talas om, ser ut som gammaldags fläkt i änden.

Jag var himla sugen på att testa borsten till highlighter, då det är väldigt många som skryter om hur bra de är inom just det området. Men, jag har inte pengarna till att lägga nån hundring på en borste, så istället gick jag in på wish och beställde första bästa för 9kr!

Bild på borsten kommer inom kort. I vilket fall så fort jag fick hem den, testade jag den såklart. Det första jag märkte var att highlightern blev mer naturlig, som om skenet kom inifrån och det sjönk in mer i hyn än med en vanlig Packer-brush. En liten effekt av detta är ju självklart att det inte blir en lika intense highlight, men den som blir är mycket mer naturlig och nästan lysande.

Ibland föredrar jag naturlig highlight, ibland inte. Men om jag vill ha en mer intense look sprayar jag snabbt borsten med ett settingspray, antingen hemmagjort eller köpt, och sedan applicerar produkten. Funkar jättebra!

Overall tycker jag verkligen är borsten var värd mer än 9kr. Den har samma funktion som alla andra fan-brushes och jag rekommenderar att köpa en likadan! Funkar perfekt! Självklart tillhör borsten facket "the pie".

Ha en fortsatt bra dag, snart kommer en recension på proactive+.....! Tipsa gärna om grejer ni vill jag ska recensera i kommentarerna och fortsätt ha en bra dag!

Önskar
Makeupaddict

Likes

Comments

...går just nu inte så bra. Det har verkligen börjat komma tillbaka och har varit som på bilderna i flera veckor nu. Bilderna är oredigerade. Jag avskyr detta. Men jag tänker inte låta mig sänkas! Akne är något som jag alltid mått dåligt av, men denna gången tänker jag inte sitta i ett hörn och gråta.

Var stolt över den du är, även om du just nu går igenom en dålig hy-period. Akne bestämmer inte vem du är.

Såhär ser mina kinder respektive käkben ut just nu.

Likes

Comments

JAG VILL OCKSÅ LYCKAS

Hej. Som ni märkt har jag inte lagt ut sedan i torsdags, detta beror på att jag varit på tävling.

Klockan är 21:17 och jag ligger i min säng och funderar.

Denna tävlingen, gick bra för de flesta - förutom mig. Jag var sjuk 1 vecka (samma vecka som det var tävling på helgen) och min kompis var sjuk i 4 veckor (för 2-3 veckor sedan). Min kompis gjorde sin bästa tävling på länge och slog personliga rekord på 10/12 saker. Min andra kompis har kommit tillbaka från en tuff period, och är nästan nere på tiderna hon brukade göra innan. Men, jag... jag står still, eller möjligtvis att det går nedåt.

Det känns som allas tävling gick skitbra, min tävling sög och jag var kass. Är denna sporten verkligen någonting för mig? Om den var det - hade jag inte lyckats då?


Detta var allt för dagens "lär känna mig", vi hörs igen snart men tills dess får du ha det bra :)

// Makupaddict

Likes

Comments

JAG ÄR OÄLSKAD OCH ENSAM.

Hej. Klockan är 21:42 och jag ligger i sängen, funderar på varför jag aldrig hittat en kille. Alla mina kompisar har hittat en kille, någon att va med. Jag har ingen. Jag har aldrig varit med om att en kille i skolan/min närhet försökt "haffa" mig. Aldrig.

Jag känner mig så ensam, otillräcklig, ful, jobbig. Allting på samma gång. Hur kommer det sig? Att jag är ensam och det känns som om jag alltid kommer vara det...


Det var allt för dagens "lär känna mig", en av de tuffaste kvällarna jag haft på länge. Hoppas ni får en bättre kväll så hörs vi snart igen!

// Makeupaddict

Likes

Comments

STRAFF

Som ni såg på mitt tidigare inlägg, var det min första (frivilliga) kyss. Jag har blivit kysst en gång innan. Detta var sommaren 2010, jag och min kompis var i hennes husvagn. Vi skrek och sjöng på någon låt. Hennes bror (som var 15 år då), var utanför. Han kom in till oss och bad oss vara tysta, vi vägrade. Min kompis gick på toa (i en husvagn använder man den offentliga toan, som låg ca 200 meter ifrån husvagnen), och hennes bror gick in i husvagnen igen. Jag satt där på sängen, och han sa "när jag säger att ni ska vara tysta - ska du svara ja". Jag sa nej direkt, och han lade sig på mig och såg mig i ögonen, han sa "jo det ska du" och reste sig upp. Jag svarade nej igen. Han lade sig inte bara på mig denna gången, utan jag kände hans tunga i min mun. 11 år gammal. När han frågade igen sa jag ja. När min kompis kom tillbaka och började sjunga igen, sa jag åt henne att vara tyst. Jag var chockad och rädd. Varje gång jag ser honom tänker jag tillbaka på detta och frågar mig själv samma sak.

Kommer han ihåg det?


Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig dag och tack för att ni läste dagens "lär känna mig" :)

// Makeupaddict

Likes

Comments