​​​

Socialen körde mig hela vägen til Småland och mamma och pappa fick följa med på resan dit. 

Det var cirka en mil utanför byn Aneby. 

Det fanns i princip bara skog. 

Det var ett väldigt fint ställe, Ett stort rött hus där alla andra barn bodde, Dom hade ett stort stall med massa hästar och en katt som hette Bill-Bull. 

Dom hade haft två katter förut, Den ena hette Bill och den andra hette Bull men några år tidigare hade stallet brunnit net och ena katten försvann så då fick den katt som var kvar heta Bill-Bull. 

Dom hade en skola på gården, dom hade även en stor crossbana och en paddock där man brukade få rida. 

Jag trivdes inte alls där, Det var bråk nästan varje dag. 

Alltid var det något utav barnen/tonåringarna som började bråka eller som rymde. 

Jag bråkade väldigt ofta och var aggressiv mot personalen så dom låste in mig i ett rum som var ca 4 kvadratmeter stort och det fanns ingenting i rummet förutom en sittdyna,. 

Där kunde man få sitta i flera timmar om man hade otur, Som tur va så var inte jag rädd för att bli instängd men det fanns säkert någon som fick panik att bli instängd i ett såpass litet utrymme. 

månaderna gick och jag spenderade för det mesta min tid i stallet.

Dom hade en häst på lån som hette Lizzy som jag var tokkär i och jag var den enda på hela barnhemmet som ville rida på den hästen för hon var en riktigt bråkstake och hade i princip slängt av alla som hade ridit på henne inklusive mig ett antal gånger. Det tog henne flera månader innan Lizzy förstod att det är jag som bestämmer och inte hon. 

Jag red cirka 3 dagar i veckan och det var den bästa tiden jag hade på barnhemmet, Jag älskade Lizzy och hon var min bästa vän, Tills en dag när hon skulle få flytta hem till Visingsö igen där hon kom ifrån, Vi hade ju henne trotts allt bara på lån. 

Jag blev helt förkrossad och åt inte på flera dagar och jag bara grät. 

Socialen hade sagt att jag har inga känslor för människor, Att jag inte kunde känna sorg osv men när det gällde djur så hade jag inga som helst problem med att visa mina känslor eller känna sorg. 

En kväll beslutade sig jag och 4 andra tonåringar från barnhemmet att rymma där ifrån. 

Vi sprang ner i skogen en bra bit och personalen tappade oss, Det var kväll och det började bli kallt och vi insåg snart att vi måste gå tillbaks till barnhemmet men vi bestämde oss för att inte gå in utan vi satt utanför ett tag tills vi kommit på en ide. 

Killarna skulle sno en varsin cross och jag och ena tjejen skulle sno en häst så vi gick för att hämta en häst. 

Vi stack iväg på hästen vi var två stycken som satt uppe på och hon började skena och stegra och jag och den andra tjejen flög av och det var så jag fick skolios. 

att ha nackspärr gör så in i helvete ont men denna smärta gjorde ondare, min högra arm låste sig jag kunde inte röra min arm, Jag fick nackspärr i armen, Tillslut gick vi tillbaks till barnhemmet och där väntade Polisen med polishundar och vi fick gå in på vårt rum, En halvtimme senare så rymde vi igen och vi smet in på en av killarnas rum och i flera timmar höll en av killarna för dörren för att ingen skulle kunna ta sig in. När det blev morgon så kom vaktmästaren och borrade upp dörren och vi blev iväg skickade till skolan, Killen som vi hade spenderat de senaste timmarna hos fick inte bo kvar på barnhemmet och flyttade med omedelbar verkan. 

Jag minns hans sista ord innan han satte sig i bilen 

"Fuck barnhemmet oasen" 

Det blev aldrig det samma utan honom men livet gick vidare.

Nu hade vi precis fått sommarlov och jag var så glad för att äntligen kunna spela fotboll hela sommaren, Dock så gick det inte riktigt som planerat för jag hamnade i bråk med en personal och han slängde mig i golvet och jag slog i min fot hårt i en byrå så jag kunde inte gå på den under några dagars tid, Den var nästan dubbelt så stor som den är normalt. Han stukade min fot och jag gick runt med bandage hela sommaren och jag var så förbannad på honom för att jag inte kunde spela fotboll. Jag kunde inte ens vara målvakt för jag kunde inte röra mig så snabbt med min stukade fot. 

en annan dag så bråkade jag igen med en personal och dom fick vara tre stycken för att kunna hålla fast mig, Dom släpade mig i backen och ena personalen ryckte ur min navel piercing så jag har fortfarande ett stort ärr ovanför naveln.


tillslut så hade äntligen socialen hittat ett familjehem till mig som bodde i Dalsland och enligt mitt önskemål så hade dom tre stycken hundar, två goldenretreiver och en springer spaniel. 

Snart var det slut på vanvården och dom kom till barnhemmet för att hälsa på mig och dom var jätte snälla och verkade jätte bra. 

När familjen hade åkt där ifrån så ringde dom direkt till socialen och frågade om det var möjligt att jag skulle få flytta därifrån tidigare för dom tyckte det var rena vanvården där. 

så jag fick flytta några veckor tidigare än planerat.

Fortsättning följerBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag fick återigen flytta hem till mamma. Fem dagar stod familjen ut med mig och ingen ville ha mig.

Min morbror Peter och hans flickvän Bella stod under utredning för att bli mitt nästa familjehem.

Min morbror betydde allt för mig, Han var den jag älskade mest i min familj och jag var så glad över att jag skulle få bo hos honom på heltid.

Det gick några veckor och jag fick bo hos mamma under tiden.

Vi bråkade nästan varje dag men snart var det dax för mig att flytta till Peter och Bella.

Jag hade precis fyllt 14 år och fick börja vårterminen på Karlbergskolan i Karlskoga. 

Jag fick snabbt vänner och även en pojkvän. 

På den tiden var jag väldigt aggressiv och elak men jag antar att det berodde på min uppväxt, Ingen som någonsin hade stått bakom mig så jag fick helt enkelt "försvara" mig själv. 

Jag frågade min pojkvän om han skulle vilja vara tillsammans med mig om jag hade glasögon eftersom jag hade glasögon fast jag använde dom bara i smyg när ingen såg. 

Svaret jag fick var ett nej så han är den hela anledningen till att jag inte vågar använda mina brillor när jag är någon annanstans än hemma. 

Jag började tröttna på min pojkvän efter ett tag och istället för att bara göra slut med honom så blev jag elak mot honom och slog honom till och med. 

Sen ville inte han veta av mig något mer så jag behövde inte göra slut med honom.

Jag antar att jag var rädd. 

Jag bodde hos min morbror i tre månader och sen brakade helvetet loss. 

Min morbror gjorde allt för mig även när jag inte bodde där men ändå var jag en otacksam ungjävel som började bråka och skrika och slåss. 

Min kusin som då bara var några år gammal blev jätte rädd så jag fick inte bo kvar där. 

Min pappa kom dit och hämtade mig och han var den sista jag ville åka till. 

Jag fick sova hos pappa den natten och dan där på så körde han hem mig till mamma igen.

En vecka senare så hade vi ett soc möte och socialen hade bestämt sig för att skicka mig till ett barnhem i Småland som hette barnhemmet oasen och hade inte min far varit där på mötet så hade jag rymt på väg till bilen men jag har väldigt mycket respekt för poppa så jag följde med utan att bråka. 


Fortsättning följer . 


Likes

Comments

​Då var det dax igen. Ytterligare en flytt till en ny familj, Jag slutar aldrig lära känna nya människor. 

Familjen bodde i Bjurbäcken cirka en mil utanför Storfors där mamma bodde. 

Familjen hade alla möjliga slags djur, två hundar av rasen Newfoundland och Leonberger, Jag som alltid älskat hundar tyckte det var kul att det fanns hundar i familjen. Dom hade även Kaniner, Katter, höns, Påfåglar och en get. 

Dom skulle nästan kunna ta betalt för besökare för att dom hade så många djur. 

Jag trivdes inte riktigt där, Jag hade inga vänner där i närheten för alla mina vänner bodde i Storfors och vi bodde ute på landet så det var nog bara äldre och pensionärer som bodde där i området. 

Det gick fem dagar och den brakade det loss. 

Jag minns inte varför jag började bråka eller varför vi blev osams men av någon anledning så tände jag till och blev aggressiv som jag alltid blev när jag inte fick som jag ville. 

Familjehemmet orkade inte längre med mig men först vägrade hon köra hem mig till Mamma men jag sa till henne att det spelar ingen roll., Antingen kör du mig dit eller så går jag hem till mamma. 

Tillslut gav hon upp och körde mig hem till mamma. 

i fem dagar bodde jag i familjehemmet men nu var jag tillbaks hos min mamma igen.


Fortsättning följer 

Likes

Comments

Jag fick äntligen flytta hem till mamma igen och jag var så glad.

Jag fick börja i en ny skola där jag skaffade många vänner redan efter första dan.

Jag blev kompis med min mammas pojkväns son och vi lekte ofta men vi bråkade också väldigt ofta.

Efter ett tag så blev det tröttsamt att bo hemma för både mig och min plastbror..

Det kändes inte som vi bodde hemma längre för det enda vi fick göra när vi kom hem efter skolan var att åka bil fram och tillbaks till Kristinehamn där mammas pojkvän hade sitt garage.

Där fick vi sitta från ca 16-20 varje dag måndagar till söndagar så jag och min halvbror fick tillslut nog och bestämde oss för att sälja bilen för 500 kr.

Tyvärr så var det ingen som nappade så vi pillade in lim i låset på lägenheten så vi inte skulle kunna ta oss in.

Nu i efterhand så funderar jag på varför vi inte pillade in lim i låset på bilen för det var ju den vi fick sitta i hela dagarna.

Efter ett tag så blev det jobbigare och jobbigare hemma och jag bråkade med min plastbror och mamma och hennes pojkvän.

Mammas pojkvän brukade ta tag i våra öron och lyfta upp oss så vi inte nådde ner ill marken, Det gjorde ont som satan och kändes nästan som att ärat skulle gå av. 

Jag och min styvbror hade pratat med våra lärare i skolan och dom hade gjort en oro anmälan så det blev en utredning av allt men som sedan lades ner på grund av brist med bevis. 

Tiden gick och sen fick vi veta att mamma var gravid och vi skulle få ett syskon. 

Jag hoppades på en lillasyster och min styvbror ville ju såklart ha en lillebror. 

nio månader senare så fick vi en syster, Jag var så glad men min styvbror däremot var inte lika glad fast han gillade henne förstås ändå. 

När jag var 13 år så orkade mamma inte med mig längre och skickade mig till ett familjehem cirka en mil ifrån där mamma bodde så jag fick gå kvar i min gamla skola och jag fick träffa mamma ofta. 


Fortsättning följer 


Likes

Comments

​Jag fick flytta till en familj i Sunne, Det bodde tre andra barn där, två killar som var 12 år gamla och en tjej som var ett år yngre än mig. Vi blev snabbt vänner och lekte varje dag. Killarna brukade ofta bråka med oss men vi hade våra stunder där vi var sams också och lekte en lek som vi kallade för "Jaging" den gick ut på att alla förutom en person sprang och gömde sig och sedan skulle personen leta upp oss och när den hittade oss skulle den jaga oss och ta tag i oss så blev det nästas tur. 


Jag började i skolan i Sunne och jag fick snabbt många vänner. Det gick bra för mig i skolan.

Familjen var bra och hade väldigt mycket regler vilket jag inte var van vid. Jag brukade alltid göra som jag ville när jag bodde hos mamma eftersom hon inte sa åt mig vad som var rätt och vad som var fel. 

Jag var väldigt ohyfsad när jag kom till Sunne, Använde många svärord och var ohyfsad vid matbordet, Men det lärde jag mig snabbt. Jag fick lära mig att äta med både kniv och gaffel och nu idag så äter jag fortfarande med kniv och gaffel. Det känns fel att inte ha en kniv att hålla i när jag äter. 

Åren gick och jag fick lära mig mer och mer.

Min mamma hade dumpat sin drogmissbrukare till pojkvän och skaffat en ny kille. 

Socialen tyckte att det nu var dags för mig att flytta hem till mamma för att mamma hade förändrats sen hon skaffade den nya pojkvännen som också hade en son som var lika gammal som mig. 


Familjen som jag bodde i ville adoptera mig men min mamma samtyckte inte så det blev aldrig någon adoption. Pappa där emot ville att dom skulle adoptera mig enbart för att jag aldrig skulle kunna flytta hem till mamma igen. 

Pappa hade pratat med socialen och sagt att han inte ville att jag skulle flytta hem till mamma för att det skulle inte funka mer en några månader innan det blev bråk.

Socialen hade sagt att jag hade förändrats och att mamma också hade gjort det och att jag behövde min mamma men pappa hade rätt som alltid. Det funkade bara några månader. 

När vintern kom så blev det dags för mig att flytta hem. 

Jag sa hej då till min klass och mina lärare. 

Min lärare började gråta och det gjorde jag också, Vi hade kommit bra överens dessa tre år som jag hade gott i skolan där.

Jag fick börja på skolan i min nya hemkommun Storfors.


Fortsättning följer


Likes

Comments

​Jag var sex år gammal när jag flyttade till mitt första familjehem.

Jag fick träffa mamma varannan dag och det funkade bra.

Jag blev snabbt kompis med grannbarnen och vi lekte i princip varenda dag.

Efter att jag hade bott i familjen i cirka två veckor så berättade dom att en pojke i samma ålder som mig skulle flytta dit. 

Detta tycker jag är extremt konstigt men jag föreställde mig en bild i mitt huvud om hur jag inte ville att pojken skulle se ut. 

Jag förstår inte hur jag sex år gammal kunde bry mig om hur han såg ut men iallafall, När han väl kom så såg han precis ut så som jag inte ville att han skulle se ut. 

Men vi blev bra vänner iallafall och det gjorde mig inget att han hade krulligt hår och bäver tänder. 

precis innan påsk så skulle vi ha ägg jakt i skolan som jag hade sett jätte mycket framemot men jag fick inte vara med på den för att socialen kom och hämtade mig och körde mig till ett nytt familjehem i Sunne. Jag fick bara bo i det första familjehemmet i sex veckor och vet fortfarande inte orsaken till varför jag fick flytta därifrån men antar kanske att det var för att familjen var runt sextio år och kanske inte orkade ta hand om mig. 


Fortsättning följer 

Likes

Comments

Min mamma och pappa gick isär redan när jag var fyra år gammal, Det var då helvetet kom in i mitt liv.

Bara någon månad efter att mamma hade flyttat ut så träffade hon en ny pojkvän som var både drogmissbrukare och alkoholist.

Mamma slutade bry sig om mig och jag fick själv se till att jag blev ren och hade rena kläder på mig,

Dagarna gick och nästan varje dag så var det fest hemma hos oss för att mammas pojkvän Thomas hade släpat med sig sina kompisar hem.

Jag var inte länre trygg i mitt eget hem, Min morbror Peter brukade ofta sitta barnvakt åt mig för att han tyckte inte att jag skulle vistas i den miljön som vi hade hemma.

Åren gick och ju längre tiden rullade på desto mer osäker och rädd blev jag, Thomas var inte snäll, Hasn tvingade mig att laga mat, fem, sex år gammal och knappt visste hur man slog på spisen. Han tvingade mig att ge honom knarksprutor, och han förgrep sig på mig under två års tid.

När jag badade i badkaret så hände det flera gånger att han försökte dränka mig och det har lett till att jag idag har väldigt svårt för att vara under vatten eller på djupt vatten.

En gång skulle jag, mamma och Thomas äta sill och potatis och jag vägrade äta sillen men då blev Thomas arg och slängde mig i sängen och försökte kväva mig med en kudde medans mamma satt och tittade på för hon vågade inte göra något.

Varje dag blev jag misshandlat psykiskt eller fysiskt och jag kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger Thomas försökte ta livet av mig, Men eftersom han inte fullbordade det så antar jag att han bara ville skrämmas för att visa mig att det är han som bestämmer. 

Dagar, veckor och även år gick, Jag blev 6år och skulle äntligen börja på sexårs verksamheten. Eftersom att mamma nu hade slutat bry sig helt så fick jag tvätta mig själv, se till att ha rena klädder på mig och till och med laga min egen mat eller gå till sexårs verksamheten själv.

Det hände ibland att jag kom till sexårs verksamheten i bara pyjamas för att mamma inte såg till att jag hade ordentliga kläder. 

I mina papper som jag tagit ut från socialen så stod det att barnen på sexårs verksamheten var rädd för mig, Jag pratade ofta om sex, våld och droger och vilken sexåring vet ens vad sånt är?

jag hade hamnat i bråk med en kille där och då hade jag sagt till honom att jag skulle bryta av hans arm och då kommer han att dö. 

lärarna som vi hade var oroliga för mig och hade ring till socialen och gjort en anmälan om oro, Det tar ju såklart en lång tid för socialen att göra en utredning så jag fick bo kvar hos mamma en ganska lång stund innan socialen placerade om mig. 

Mamma och Thomas började med att tala om för mig att varje gång jag skulle gå till sexårs verksamheten så skulle jag gömma mig ifall det kom en röd bil för det kunde vara socialen. 

Jag gjorde självklart som dom sa.

Min pappa skulle ha mig varannan helg men nästan varje gång han kom dit och skulle hämta mig så kidnappade Thomas mig för att han tyckte att det var han som var min pappa nu. Pappa fick inte träffa mig för mamma eller Thomas längre trotts att mamma och pappa hade gemensam vårdnad. 

Under en sommar så åkte vi till lunedets camping med vår husvagn som vi hade, Jag träffade en kompis där som hette Jennifer Andersson och det roliga var att jag också hette Jennifer Andersson då på den tiden. 

Vi lekte varje dag och det var skönt att ha en kompis att leka med för jag fick aldrig leka med någon när jag var hemma. 

Min morbror Jörgen berättade för mig att en dag under våran camping semester i Lunedet så träffade Jörgen min andra morbror Peter och Peter hade sagt till Jörgen att vi måste åka till Lunedet till Jennifer för jag känner att det är någonting som inte står rätt till.. Av ren magkänsla så åkte dom iväg och när dom kommer fram och kliver in i husvagnen så väller det ut rök genom dörren och hela husvagnen är fylld av rök och vi andra ligger och sover. Det visade sig att gasol spisen som vi hade var på och det hade tagit eld så hade inte mina morbröder kommit så hade vi nog brunnit inne. 

En annan dag när jag var ute med Thomas i skogen i Lunedet tillsammans med våran Schäferhund Sabina så springer Thomas ifrån mig och jag skriker på honom att komma tillbaks för jag var rädd och jag kundfe inte hitta tillbaks. Några minuter senare så kommer han tillbaks och så säger han till mig att om du inte kallar mig för pappa nästa gång så kommer jag inte komma tillbaks..

Thomas var den sista människa jag ville kalla för pappa.

En annan dag när han dök från en brygga som fanns i lunedet så dök han rakt in i en sten och fick föras med ambulans till akuten, Han fick sova där i några dagar och jag minns hur glad jag var över att han äntligen var borta men den glädjen försvann när han kom hem igen. 

När semestern var över och jag skulle tillbaks till sexårs verksamheten igen så kom det en dam dit och berättade för mig att jag skulle få flytta hem till pappa. 

Jag fick bo hos pappa i två veckor sen klarade han inte av mig längre för mamma och Thomas hade förstört mig så mycket så jag bråkade extremt mycket och det var inte bra för min nyfödda lillebror så jag kunde inte vara kvar hos pappa och fick flytta till mitt första familjehem som låg i Karlskoga. 


FORTSÄTTNING FÖLJER

Likes

Comments