Träning

Besvikelsen är stor...
Har inte hålla träningen för fem öre utan istället gått upp i vikt.
Så nu börjar jag om från början men inte lika hårt som jag planerat innan.
Istället för att pressa mig själv till att träna fem gånger i veckan kommer jag gå ner till att träna tre gånger i veckan.
Jag tror att jag misslyckades just för att jag satta alldeles för höga krav på mig själv. Viktminskning går inte att stressa fram och det får ta den tid det tar.
Jag SKA ner till 65 kg om det så ska ta ett år, men dit ska jag.
25 kg ska bort. Det ser jag fram emot.
Denna vecka har ändå varit sjukt bra.
Har kört tre superbra pass denna vecka och ska nu ha två välförtjänta vilodagar på rad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träning

Idag är första dagen på mitt nya liv och jag började något försiktigare än planerat. Gick upp vid 8 och tog en 30 minuter promenad med hunden. Åt frukost ovh tog det lugnt. Sen blev det en långpromenad på ca 1,5 timme lite lunch och sen promenad igen. Nu sitter jag och kollar på när karln lagar mat. Men ska strax ut på en promenad igen med hunden. Så innan denna dag är slut kommer jag ha gått på sammanlagt 3,5 timmars promenad fördelat på hela dagen. Men i morgon blir det upp och gå till gymmet.

Likes

Comments

Träning

Startvikt: 87.7 kg

Delmål 1. 82,7 kg -5kg
Fixa naglarna på salong.


Delmål 2. 77,7 kg -10kg
Göra en Tragus piercing.


Delmål 3. 72,7 kg -15kg
Ny tatuering!


Slutvikt: 65 kg -22,7 kg

Weekendresa med pojkvän!
+
Ny garderob!


Detta är mina delmål, eftersom det ”bara” är ca 23 kg som ska bort har jag satt upp tre delmål med -5 kg per delmål och avslutar med 7,7 kg. Belöningarna ligger ju bara som ett extra plus, men det är ju alltid kul att få något annat än fettminskning som belöning haha.

Likes

Comments

Träning

Nu tänker ni antagligen "åh nej, ännu en viktblogg" och ja det är exakt precis vad det är.
Men jag är inte här för att underhålla er eller bli "känd" för mitt bloggande, utan denna blogg är till för mig, för mina tankar, för mig att skriva av mig och för att jag lättare ska kunna hålla koll på resultat.

Så vem är då jag!? Mitt namn vill jag lämna osagt men jag är en tjej på 23 år som både jobbar och pluggar. Jag lever ihop med min pojkvän och vår hund.

Jag har under hela mitt liv varit överviktig ända sedan jag var liten, men har väl aldrig tidigare riktigt haft någon motivation till att ändra på min livsstil och börja leva sundare.
Självklart har jag engagerat mig i träning till och från men aldrig på den nivån att det känts seriöst. Men nu har jag bestämt mig, jag tänker inte fortsätta leva detta osunda liv.

Så från och med måndag kommer jag att träna fem dagar vi veckan och lägga mig på ett kaloriintag på ca 1100 kalorier om dagen.
I dagsläget stannar vågen på hemska 87,7 kg vilket är 22,7 kg mer än vad jag önskar.
Så målvikten är alltså 65kg, men självklart kommer jag att ha några delmål längst vägen. Men för att inte göra mig själv besviken kommer jag inte sätta upp något datum för när jag ska nå dessa mål, utan jag kommer istället sätta upp belöningar till mig själv vid dessa delmål. (Lägger upp ett separat inlägg med delmålen sen)

Känns väldigt bra att äntligen ha motivationen till att göra något åt min situation. För er som kanske kommer att läsa bloggen hoppas jag att ni ska tycka att det är någorlunda intressant.

Likes

Comments