bildbomb från de sista dagarna i Dubai med min fina som jag saknar såååå mycket! Så glad för allt jag fått se och göra, glad för att vi har kommit varandra nära! Låt nu månaderna gå snabbt så vi kan vara med varandra igen!                 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Påväg hem efter ett par minst sagt händelserika dagar!

Likes

Comments

Igår var det jobbsökning på dagen sedan in till stan o träffa Elin&Emelie, vi tog en fika o planerade fjällenresan o tog igen den senaste tiden.
Möte sedan upp tjejerna för att gå ut o äta, vi festade till det med Aoli.. Sedan gick vi hem till Amanda med kladdkaka o grädde o myste vidare där. Tar vara på tiden med mina fina innan flytten.

Nu sitter jag i bilen påväg till fjällen med e&e , kommer bli ett par händelserika dagar!

Likes

CommentsAtt komma in i vardagen igen.. Lättare sagt än gjort efter en lång semester... Sedan att min vardag ändras snart gör det svårare att landa hemma i allt. Flyttlasset går redan den 8:e mars, mycket att förbereda. Både praktiska grejer och känslorna.
Mina känslor ligger lite huller om buller just nu. Inte få träffa Oscar på mer än två månader, sakna honom varje dag, frustration över avståndet, rädsla och spänning över min första flytt.
Jag är en grubblare gånger tusan, och gör saker större en vad de är. Nu vill jag bara landa i allt som komma skall o sedan komma in i min nya vardag med nya rutiner.

Likes

CommentsIdag har inte varit min dag... Negativ Anna idag.. Känslosam och inte mig själv! Ville helst dra täcket över huvet och vakna upp i en annan tid. Jag vet att jag förstorar upp hela min tillvaro , att jag just idag varit för negativ.

Idag har jag spenderat fyra timmar framför datorn med jobbsökande.. Sedan åkte jag till gymmet och svettades ut lite dålig energi. Därefter vidare hem till mamma med thaimat som jag mamma o Eric njöt av. Sedan visade jag alla bilder från Dubai , nu sitter mamma och jag framför tvn.. Jag ska göra mina naglar fina o umgås med min fina mamma!

Likes

Comments

Landade i Sverige runt sextiden imorse, i bilen hem satt jag och mamma o snackade om resan o bara babblade. Så skönt att träffa mamma efter 17 dagar, bara pratat ett fåtal minuter i telefonen under min vistelse i Dubai. Jag som är van att prata med mamma varje dag.. blev en liten omställning men skulle kosta skjortan att prata lika mycket som vi gör via tele här hemma..

Väl hemma packade jag upp o slängde in en tvätt, sedan hamnade jag i sängen ett par timmar.. Trött efter resan o mycket att smälta efter dessa dagar, blev ett blödigt avslut på resan igår på flygplatsen kan man säga...

Efter att ha vilat mig åkte jag till saknade farmor&farfar, visade bilder från Dubai, åt pizza, pratade i mängder..
Nu ligger jag i min säng, känner stor saknad efter Oscar! känns tomt o konstigt att inte vara med varandra..

Puss&godnatt
Imorgon ska jag lägga in bilder från de sista dagarna i D

Likes

CommentsOm ca 2h åker Oscar o jag till flygplatsen. Men det är bara jag som ska sätta mig på planet, Oscar ska stanna här.. Det är med en klump i magen jag åker hem..

  • Dubai

Likes

Comments

I lördags var vi på ett vattenland i Dubai, skrek som ett barn när det gick för snabbt, solade, badade, åt hamburgare och bara hade det mysigt! 

 

Likes

Comments

I fredags tittade jag på Oscar när han spelade golftävling, efter fyra timmar på banan tog vi oss till frida för att fixa oss...sedan åkte vi till Dubai Mall och shoppade och åt middag med finaste utsikten man kan tänka sig! 
Likes

Comments

Härlig dag i solen, njuter till max av värmen!
Imorgon är det tisdag, vilket betyder att jag varit här i sjutton dagar o ska åka hem... Vill inte...! Kommer bli sååå jobbigt att säga hejdå :( vill inte ens tänka på det........

  • Dubai

Likes

Comments