Vår första dag i Colorado bestod av en massa shopping. Vi började dagen med att åka till Starbucks där jag köpte en Carmel Frappe och efter det åkte vi mot the shopping mall. Jag och Celina köpte så mycket grejer att vi knappt fick plats med våra ben i baksätet. Jag köpte äntligen en ny jacka, en massa nya tröjor, en plånbok, Calvin Klein sättet och andra saker. Var riktigt nöjd med dagen och efter detta åkte vi till Walmart där jag äntligen köpte en massa vattenmelon. Har inte ätit det sedan Sverige och det fick mig att längta till att sitta ute på terrassen en varm sommardag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kom vi äntligen kommit fram till Colorado efter en 20 timmars lång bil resa. Vi lämnade lilla Millport i lördags och kom fram igår kväll. Nu ska jag och Celina göra oss redo för att åka och shoppa. Vi är såå sjukt taggade!

Likes

Comments

Prom var helt klart den bästa kvällen och upplevelsen här borta! Det var verkligen som i filmer, måste bara ursäkta för dålig kvalité på bilderna. Dagen började med att gå till skolan som vanligt och checkade sedan ut vid tolv tiden för att hämta upp min klänning och åka hem till Celina för att gör mig redo. We had a blast getting ready even though we ran out of time and at 4.30 it was time for me to leave. Men innan de tog jag lite bilder med Celina, min brorsa och hans flickvän.

Efter det åkte jag till The Riverwalk i Columbus för att ta bilder vilket är där allt gick snett för mig. Jag kom dit och får då reda på att alla mina kompisar har bestämt sig för att åka till ett annat ställe för att ta bilder utan att meddela mig så de vart tyvärr inga professionella foton tagna för min del.. Vilket jag tycker var riktigt tråkigt. Men jag mötte iallafall upp ett gäng kompisar på en restaurang och käkade med dem!

Sedan var det dags att åka till Prom och jag var så sjukt exalterad! Jag pratade non-stop i bilen haha. När vi kom dit signade vi in, röstade för prom prince, princess, king and queen, tog alkohol test och sedan gick vi in. Vårat prom tema var A Night In Paris så vi hade ett litet Eiffeltorn, parishjul, vattenfontän, photobooth och sådana saker! Först började dem med Senior Walk Out där de presenterade alla seniors och deras dejter. Efter det så dansade vi bara hela kvällen. Jag och de andra utbytesstudenterna var lost hälften av tiden då de dansade en massa danser som vi inte hade någon aning om hur de gick haha. And then we slow danced too, jag dansade med bästa Quent, Temijah, Kendrick Preston, Destiny, Christian, Roberto och en massa andra. Hade så kul kommer aldrig glömma denna kvällen. Sedan blev även Natalie, från Brasilien, prom princess och var tvungen att dansa framför alla.

Likes

Comments

Igår så gick jag på min första high school baseball match och hade svin kul. Fick träffa en del vänner från gamla skolan och bara uppleva gamenights igen. Tycker inte att de är i närheten lika roligt att kolla på som fotboll, helt ärligt är det lite långtradigt, men de är ett kul sätt att träffa och umgås med kompisar!!

Likes

Comments

Hej alla!
Den senaste veckan har varit hur tråkig som helst, har nämligen haft influensan. Så det har blivit en hel del serier och filmer sedan har jag även skypeat lite med Celine.
Men i lördags orkade jag inte sitta instängd på litt rum längre så vi bestämde oss för att åka till en restaurang i Columbus, Mississippi, där jag prövade catfish för första gången. Super gott var de.
Och idag så åkte jag, min värdsyster och värdmormor och shoppade lite. Jag köpte 2 par nya skor, ett par tröjor och lite smink. Sedan vart de såklart sonic på vägen hem!
Nu är jag redo att äntligen gå tillbaka till skolann och träffa vänner igen! 👍

Hoppas alla har de bra
Kram

Likes

Comments

Som utbytesstudent kommer du få en massa kontiga och roliga frågor om både dig och ditt hemland då de oftast inte har någon koll på något utanför sitt land, iallafall inte Amerikaner. Vissa av frågorna kommer du få upprepade gånger men de är alltid lika roligt. Om du har fått några roliga frågor under ditt utbytesår kan du gärna kommentera under, skulle gärna vilja veta haha! Men är är de vanligaste och roligaste jag har fått:

Do you have polar bears as pets?

• Do you have snow?

• Can you do the Whip/Dabb/Quan?

• Do you watch American movies?

• How do you know this song? I thought you listen to Swedish music.

• Do you know Pewdiepie (har fått den säkert mer än 10 gånger)

• Do you have cheese with holes in them?

• Can you say what´s up in Swedish?

• Do you have dogs in Sweden?

• Do you have pencils in Sweden?

• Where in America is Sweden?

• Do you have McDonald's in Sweden?

• Do you eat meat in Sweden?

• Do you have black people in Sweden?

• Tell me a cuss word in Swedish

• How is it in Switzerland?

• Do you have hamburgers in Sweden?

• Does all Swedes have blonde hair and blue eyes?

• Do you speak English?

• What language do you all speak?

Why do you know English then?

• If everyone has to learn english why don't y'all just speek it?


Sedan har vi min favorit, detta var en konversation mellan mig och en av mina kompisar i början av året:

Friend: Veronica how long did it take get here?

Me: uhm about 12 hours

Friend: oh so you went here by train right?

Me: what? There is a big ocean between..

Friend: Oh right I don't really know where sweden is. So you took a cruise?

Me: Haha no I took the plane

Friend: What?!?! Why would you go on a plane when you can take the boat? Does everyone take the plane here?

Sedan gick hon runt till alla i min P.E klass och berättade att jag tog planet. Det tyckte jag var sjukt roligt!

Likes

Comments

​För ungefär en vecka sedan så åkte jag, min värdmamma, mina bästa vänner Michaela och Caitlin, och deras mamma och kollade efter en prom dress till mig vilket var en sjukt rolig upplevelse i sig då jag aldrig har gjort det förut lol. Vi var där i över 3 timmar, hade 3 personer i personalen som hjälpte mig, och jag hade nästan bestämt mig på den svarta nedan men sedan kom Michaela otåligt fram till mig med en röd klänning vilket jag var väldigt skeptisk mot då jag tycker att röd är en färg som drar mycket uppmärksamhet och jag ville helst köra på en marin blå klänning. Men jag satte på mig den och vart kär direkt. Jag tycker verkligen om den men ni kommer få se den senare närmre inpå prom!! Gud jag vill att prom ska komma nu haha är så sjukt exalterad. 

Ps. Alltså ni har ingen aning om hur lång tid det har tagit mig att skriva de här inlägget lol. Min svenska håller på att bli sjukt dåligt, är nästan lite orolig. Är det någon mer än jag som känner så?

Likes

Comments

Hejsan alla hoppas ni har det super bra!
Jag har det själv hur bra som helst och igår åkte jag och mina två bästa vänner till Mississippi State University i Starkville. Och det var hur coolt som helst. Enligt mig så är High School inte som i filmer, eller iallafall inte mycket. Men college där emot är precis som i filmer och som jag hade förseställt de. Dem hade de stor compuset, stora byggnader, festivaler, en massa school spirit och sorority houses!!

Likes

Comments

Heeeej!

Jag har inte haft tid alls att blogga på senaste tiden då jag har bytt värdfamilj, firat thanksgiving, förberett för julen och även tagit mina exams. Så här får ni lite bilder på vad jag har gjort på senaste tiden ☺

Likes

Comments