Her ser dere før og ette bildet av håret, litt bedre en det andre innlegget :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

God morgen en vinter dag!

Igår så var jeg innom mine favoritt frisører i Kværnerbyen, de er utrolig dyktige når det kommer til farging og klipp! De er også rimeligere en andre frisører, og jeg virkelig vil anbefale disse jentene her! Har vært hos de nå i 2 år og jeg kommer aldri til og bytte frisør igjen, endelig har jeg funnet en frisør som kan jobben sin og ikke minst er kjempe flink på farge! Itilegg er de super søte og hyggelig!
Ja, nemlig HAIRDO KVÆRNERBYEN Jeg har alltid bare vist et bildet av hvordan farge jeg vil ha også forteller de om de greier det etter første behandling eller ikke.

Dette var når jeg kom til disse jentene etter første gang, litt øddlagt hår, mye hjemme bleiking.
Før bildet til VENSTERE etter til HØYERE

Etter når jeg var der i Mai 2017! Og igjen fikk disse jentene akkuratt til som jeg ville ha det!

Sånn så jeg ut i går, kommer til og legge ut en nytt bildet av det etterpå, for er ikke noe bra bildet! Men her har du 3 farger, de stripet etterveksten min, også la de inn 2 andre farger i håret mitt som er metallic nyanser er ikke så synlig i det lyset. Men det er hele poenget. Uansett anbefaler alle og ta turen innom dit! Veldig fine lokaler og ligger fint til også og de er ikke dyre! Ta kontakt med de!

INSTA DEMS: https://www.instagram.com/hairdoslo/

FACEBOOKEN DEMS: https://m.facebook.com/profile.php?id=348126848643139&ref=content_filter

Likes

Comments

bilde sier med en 1000ord. Vel ett bånd mellom mor å datter er virkelig sterkt, jeg har sett på bildene fra #millionsmissingnorway, å vil bare presisere at det båndet jeg å mamma har er virkelig magisk, vi er bestevenner å mor å datter. Mamma kjemper en daglig kamp for meg. Det er mye sykehus og utrolig mye info å ikke minst hardt å møte realiteten. Å idag velger jeg å ringe pasientombudet for å ta opp kampen mot helsevernet. De kan ikke fortsette å tråkke så mye i salaten lenger.

Hvem skal stå til ansvar for dette ?

Hvem har skylden?

Å når skal helsemyndighetene få opp øyene for dette her ?

Når skal ME bli en likestilt diagnose som alle andre sykdommer?

Jeg mener at alle vi som statsborgere skal ta ansvar for egen handling, men jeg mener som pasient så har man lov å si ifra når ting ikke er GREIT i helsevenset! Å dem gjør så mye feil hele tiden at de må rydde opp etter seg.

Etter å snakket med Olaug ( nestleder i KrF) om dette, så er saken min veldig klar!

Helsevesenet fortjener å få høre dette her. ME ER IKKE EN PSYKISK DIAGNOSE!

Når de som sitter å jobber på sykehus nekter å fjerne ting fra journalen, ja da blir det ett "helvette" da.

Jeg stiller helsenorge ett ansvar de må ta på seg, når de nekter å høre på pasienten å ikke hører på foreldrene.
( det innlegget over delte jeg på den gamle bloggen min)

Dette her er noe jeg mener noen må ta ansvar for! Det er ikke greit,

På lørdag skjedd det igjen, jeg så ikke en sykepleier jeg ble ikke tilbud drikke eller mat! For alt de vet så kunne jeg fått hjertestans og de hadde ikke merket det. Jeg var dehydrert da Picclinen min gikk hull på( sliter med å få i meg nok væske uten ringer ) hun ene på kvelden kom bare og hilste på meg, og det var det! Ellers så fikk jeg ikke tilbud om noen ting, ER DET SÅNN HELSENORGE HAR BLITT? Er det sånn vi syke vil ha det? Er det sånn att pårørende skal være «sykepleierene» våres?

Noe er alvorlig galt i helsenorge? Det er ikke greit at min mor må kjempe som hun gjør.! Hva skulle vi syke gjort uten pårørende som kjemper som de gjør

Fra dagen vi holdt appel utenfor stortinget med millionsmissing! Dette var i fjor!

Likes

Comments

Så deilig at vi kan nyte litt norsk sommer her hjemme også! Ligger her i min sol stol som mamma har valgt og kalle ME stolen, den er perfekt for meg som er så dårlig og vil bare ut og nyte litt sol og varme, pluss deilig og kunne få litt sol på kroppen. Selvom denne varmen brenner meg opp innvendig, ligger og venter på at hjemmetjenesten skal komme og hjelpe meg
Å dusje, for skulle tro at jeg synes dusj var deilig men etter at jeg ble syk så synes jeg faktisk at det ikke er noe deilig rett og slett.. bare ork og mas egentlig:/ så da er det godt og få hjelp til det da.

Ellers er dagen bare og slappe av på før jeg skal på sykehuset i morgen og ta CT bilder av hjerte mitt og blodårene mine.

-M

Likes

Comments

Mitt første innlegg her.
Nå skal du få høre om mitt kaotiske liv.

Hadde en blogg på blogg.no før, men følte det passet bra med ett annet sted ! 

Jeg har vært syk 5år.
Jeg kom hjem fra en cheerleading konkurranse i Paris 5okt 2011, shit det begynner og bli noen år siden nå.
Men tilbake igjen, vi landet og alle hadde egentlig blitt dårlig i Paris med omgangssyke( jeg fikk aldri den). Også den kvelden da mamma og dem hentet meg begynte jeg og slite litt med pusten min, også den natten ble jeg så dårlig med hodesmerter, tårene mine bare rant greide ikke gjøre rede for meg eller si noe. Mamma trodde bare jeg hadde ett migreneanfall og ga meg Medsiner, men det hjalp ikke. Ned på legevakten og husket ikke når jeg hadde bursdag eller noen ting, og de reagerte raskt og mistenkte hjerneblødning så i hu og hast opp til ahus tok CT og MR og heldigvis var det ikke det. Uansett etter mye frem og tilbake var det ikke det.
Men det ble målt høyttrykk i hodet mitt fra ryggmargen men de valgte og ikke gjøre noen ting! Ble kastet ut etter noen uker der, uten og kunne gå og egentlig gjøre rede for meg. Det står også at mor og far gjør henne sykere og at jeg finner på ting for og være der lenger. Uansett ned på legevakten i sykehusklær og de på legevakten må krangle for at jeg skulle tilbake! Men jeg skulle virkelig ikke tilbake igjen, etter og blitt behandlet som dritt! Så ble sendt hjem uten noe hjelp.
Uansett
5 år etterpå og alle disse årene har jeg vært på riksen og ikke fått noe go behandling der heller! De er ikke noe flinke med ME og har aldri blitt trodd før jeg møtte en lege på ulleval som bare har gjort riktige ting og jeg har blitt trodd på! Fikk den alvorligste garden av ME den fikk jeg 1 april, snakk om aprilsnarr( Hehehe ^^) og måtte gå privat for og få denne diagnosen! For det offentlige suger! Først NÅ HAR VI MED ME BEGYNTE OG BLI TRODD PÅ! Uansett er så mye hull og har ikke troen på noen i helsevenset, mer dere lurer på så skal jeg selvfølgelig svare på det.
Har jeg fått ME diagnosen, har endometriose, arnold chiari malformasjon, intrakranielt høyttrykk i hodet. Fikk også hjerteinnfarkt for 2 uker siden( nok er nok for og si det sånn! )

For at dere skal bli litt kjent med meg så tenkte jeg og starte med en spørsmålsrunde ! Så bare spør i vei ❤️

Likes

Comments