Header

Jag tänker sluta blogga nu, jag har hållt på med det i flera år och jag känner att jag inte har någon energi till det längre. Så härmed är detta det sista inlägget på min blogg.
Ni är alla fina där ute....
Hejdå!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det var så skönt att träna igen efter juluppehållet, tränade så hårt så jag vet inte om man kommer kunna jobba imorgon haha Nu ska jag snart sova, börjar vid sju imorgon.

Likes

Comments

Jag har inte haft knappt någon energi dom senaste dagarna så därför jag inte har bloggat på flera dagar. Nu ska jag packa till pappa och sedan blir det träning, den startar igen för detta året! Ska bli kul att göra det igen.

Likes

Comments

Det ändå jag gör om dagarna är att jobba känns det som och detta var min andra dag, aja får klara det på något sätt. Igår var jag ledig så var hos en familjen känner på fika vid lunch och sedan på kvällen hos syster och hennes pojkvän på fest för att han fyllde år. Nu ska jag sova för det har varit en jobbig dag idag och man ska upp om några timmar igen.


Likes

Comments

Mitt alarm kommer ringa om ungefär 4.5 timmar, skulle sovit tidigare men kan verkligen inte sova. Börjar kl sju imorgon och bussen går vid tio i sex. Imorgon är första jobbdagen på praktiken och är jätte nervös. Förhoppningsvis är man inte helt dödstrött på jobbet så dom ändå inte blir besvikna på mig. Nu ska jag försöka sova ännu en gång.

Likes

Comments

Idag har varit en dag med mycket känslor! Sov inte alls mycket inatt heller så att börja dagen med att få reda på att man fick B på medicinprovet var kul, vi hade även en genomgång om pulsmätning (dock var jag nära på att somna..) och fick känna pulsen på varandra. Annars på förmiddagen så gick vi mest igenom inför praktiken nästa vecka, hela 5 veckor ska vi vara ute på APL och sedan sportlov. Vi hade även ett prov i natur på eftermiddagen som faktiskt gick helt okej. Nu ska jag njuta av lite sömn och en dusch. Kolla gärna på Olas bestfriend tag  med mig som vi gjorde häromdagen. puss

Likes

Comments

Nu har skolan börjat igen efter jullovet och det var trevligt att träffa alla fina kompisar igen. Förutom att det var en långtråkig föreläsning om studieteknik hela dagen så var det bra. Jag var väldigt trött då jag sov lite mer än 3 timmar inatt, jag kunde verkligen inte somna. Nu ska jag ta en powernap en stund och sen plugga som fasen till provet imorgon.

Likes

Comments

Har varit hos Ola idag och innan jag kom dit så filmade/redigerade han sin första vlogg så tänkte ge en liten shoutout till honom! Denna första videon är bara en "lära känna mig tag" men vi får gärna prenumerera på honom!


Likes

Comments

Idag är det chilldag, även igår var det bara att lata sig hela dagen och sova. Idag ska jag dock packa och åka till pappa också.

Likes

Comments

Kom till Ebba vid halv elva och sedan drog vi till stallet en liten stund och nu har vi ätit och nu chillar vi lite. Mysigt.


Likes

Comments