Vardag

Så nu har jag åkt iväg på ett nytt bygge denna gången är de i Eskilstuna.

Denna gång har jag faktiskt vart väldigt smart jag har köpt en kylväska med en transformator till så jag kan ha den inkoppla på hotellrummet. Jag har saknat.. eller mer tröttnat på att jag aldrig fått ett kylskåp i något av dem hotellrummen jag har sovit i.

Helt sjukt att jag aldrig sovit på ett hotell där jag inte haft ett kylskåp men... Varje gång jag åkt iväg med jobbet så har jag aldrig fått ett kylskåp på rummet. Tycker bara att de skulle vara så skönt att ha typ en kall dricka eller kunna ha smör eller nått sånt på rummet så man kan göra en macka eller liknande.

Men nu har jag äntligen med mig den och gud vilken skillnad. Ja den låter lite tyvärr.. men de är så värt de, Den stå nu inne i badrummet på natten och då hör jag den knappt när Ac är igång.

Niclas är också helt underbar när de kommer till att stötta under tiden jag är borta. Helt otroligt hur underbar den mannen är. Han stöttar mig i allt jag gör. Jag älskar honom så mycket.

Helgen innan jag skulle åka så hade vi jätte mysig kväll med vinkväll och sen dagen efter hade vi Biokväll och såg John Wick 3. Starkt rekommenderat! Spännande från första minuten till sista minuten!

Önska mig nu lycka till på mitt bygge ! Uppdaterar när jag har tid!

Kram Jennifer

Gillar

Kommentarer

Vardag

I Tisdags som alla tisdagar på Sommaren så var de Loppis på Jogersö i Oxelösund.

Helt sjukt vad de kom folk! De är ju både loppis/bakluckeloppis och sen säljer folk allt från kantareller, bär, egengjord saft och massa grejer. De var jätte mycket folk och jätte mycket folk som sålde. Helt sjukt att man hittar verkligen allt möjligt.

Jag letade efter någon fin ljusstake eller liknande men hittade massa annat också. De är de jag tycker är lite kul på Loppisar att man kan hitta helt nya grejer till jätte bra priser!

De först såg jag var faktiskt en ljushållare som ser ut som en oljelampa. Den kostade 20 kr helt sjukt! Helt Sprillans ny med lappen från där hon köpte den kvar. Superfin i typ lite gräddvit färg och klart glas.

Efter de hittade jag ett jätte roligt 3 i rad spel med shotglas från Sagaform. Jätte fina!
Också 20 kr!! Denna också typ helt oanvänd. och denna också för 20 kr!!

Nästan precis efter de hittade jag ytterligare shotglas med denna gång från Orrefors Jätte fina dem med och med en ordentlig Glasbotten. Niclas min sambo gillar när glasen har lite tyngd i glasen så dessa kommer passa honom bra! Dessa också för 20 kr!

Så allt detta för 60 kr, de tycker jag är ett väldigt bra kap! Min tjejkompis Sabina hittade massa spel till sin dotter. Hon köpte hela 7 spel, 2 smågubbar och 1 bok och allt detta för 130 kr! Så hon blev också väldigt nöjd! Så båda lämnade väldigt nöjda!

Kram Jennifer

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkarVardag, Huset ♡♡

Jag och min älskade sambo har pratat om att köpa en ny säng ett bra tag nu! Jag har kollat runt nu jätte länge och alltid gillat sängarna på Mio! Sen när jag såg att #mio har en jätte Rea på sängar och annat så drog jag med sambon in och testade lite!

Vi testade massa sängar men sen såg jag denna!! och jag blev kör på direkten!! Jag är helt såld! har kollat in denna flera flera gånger men den alltid vart lie för dyr för att köpa enligt mig! Visst tycker jag att man ska lägga lite pengar för att få en bra säng men fan inte nästan 20 000 utan sänggavel haha!

Men nu var de typ halva priset på sängen så då slog vi till! Super skön, Super snygg och jag är superNÖJD!! Sängen Heter Fjällbacka #Fjällbacka så här ser den ut!

De lilla tråkiga är den är såklart en beställningsvara och kommer nog komma hem i mitten av Augusti. Jag ska åka iväg med jobbet i slutet av augusti och jag hoppas att jag hinner sova i sängen innan jag åker iväg! Kommer vara borta i ungefär 11 dagar.

Kommer sakna mig Sambo enormt, som jag alltid gör. Men de ska bli så skönt att få hem den nya sängen! Köpte en säng från Furniturebox. De var dock typ 3-4 år sen och jag aldrig vart nöjd med den. Så missnöjd så nu har vi verkligen bestämt oss för en bra och ordentlig säng!

Har någon av er köp en säng från Mio?? Fick ni hem den i tid eller dröjde de då?? Så taggad bara!

Kram Jennifer

Gillar

Kommentarer