Fitness

For mig personligt er det godt at tage billeder løbet af forløbet med træning. Jeg er ikke god til vægten, plus en vægt fortæller dig heller ikke ligeså meget som et billede gør. Jeg kan med stor glæde fortælle at jeg er STOLT af mig selv, og ja man har lov til at være stolt over sine egne resultater. Om det er muskelmasse, vægttab eller noget helt tredje, så vær STOLT!

For nogle år siden var jeg kun skind og ben. Jeg har aldrig haft spiseforstyrrelse, kun et meget højt stofskifte. Dog synes jeg folk har været virkelig stride igennem mine "unge år." Enten sagde folk "spis dog" eller "anoreksi barn" eller noget helt tredje, Tror næsten jeg har hørt det hele. Hvilket faktisk gjorde mig ked af det og ulykkelig overfor mig selv. Jeg kæmper dog stadig hårdt med mig selv, men jeg er stolt over hvor jeg er nået nu i mit liv.

Jeg har startet min blog forfra, da jeg synes den anden døde lidt. Min nye blog bliver mere personligt, meget mere fitness og hvad jeg spiser osv. Håber I vil følge min journey!

BELIEVE IN YOURSELF!

xx, Em

Likes

Comments

Subscribe
Instagram@emilyvienberg