Nu har jag lagt upp min första yt video! Det blev en Room Tour. Jag tänkte att det skulle kunna bli två videos i veckan (måndag och fredag).

Som sagt prenumerera jätte gärna! Min kanal heter Agnes Potter.

Xoxo
Agnes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag legat i min säng i tre hela dagar och är så trött på det. Men iallafall idag har jag skratta som en galning,haha. Tittade igenom alla Ben Phillips pranks idag. Man kan liksom inte sluta skratta. Han gör alla pranks på sin bror, hans bror blir jätte arg. Det tycker jag verkligen är så himla roligt!!

Vilken är eran favorit youtuber? Kommentera gärna!
Mina är Elin Andersson, Tyler Oakley, Ben Phillips och Bethany Mota!

Xoxo
Agnes

Likes

Comments

Hej allihop och ledsen för dålig uppdatering det senaste. Men har haft fullt upp hela tiden typ.

Men nu i helgen hände det jag bestämde mig för att skaffa en yt kanal. Kommer nog komma ut en video så fort jag blir frisk (är sjuk nu). Min YT kanal heter "Agnes Potter". Jag kommer gör videos om allt möjligt. Hoppas ni är intresserad och kanske till och med börjar prenumera. Det skulle verkligen göra hela min dag.

Jag är medveten om att min kvalité på mina videos inte är så bra. Men nu sparar jag varenda slant till en kamera. Tänkte att en Canon eos 700d skulle vara bra. Väldigt många YouTubers använder den och tycker att den är toppen. Hoppas att ni är lika glada och exalterade som jag. Men det kommer ta ett tag.

XOXO
Agnes

Likes

Comments

Idag är det lördag men vad passar inte bättre en lite inspiration.

Likes

Comments

Ledsen för dålig uppdatering på senaste tiden. Det är väldigt trångt om tid med cirka 4-5 läxor varje vecka + 5 träningar. Ni fattar väl att det blir ont om tid. Men idag så slänger jag iallafall iväg ett inlägg.

Ni kanske inte visste detta men jag har börjat på en "ny" skola eller snarare "bytt" skola. I den skola jag egentligen skulle gått på går nu alla i min gamla klass, men som tur träffar jag dom på träningarna. Men jag bytte till en annan och jag kände verkligen inte någon i min klass när jag börja. Men nu efter några veckor så tycker jag att alla i min klass är helt fantastiska. Allting är på topp just nu, är så himla glad.

Nu när jag börjar i 7:an så blir det nytt språk och jag valde franska. Det är typ ingen som vill ha det och jag fattar inte varför. För det är så himla roligt, nu är det mitt nya favorit ämne och jag är ganska bra på det faktiskt.

Så nu frågar jag er vad vill ni att jag ska skriva om? Har verkligen igen aning men om ni har någon idé så är det bara att kommentera!

För varje like jag för så gör jag:
Tio armhävningar
Tio situps
15 sekunder planka
15 squats (vet inte hur det stavas)
så gilla på nu!

Hejdå
mvh Agnes Potter

Likes

Comments

Idag har bara varit en helt fantastisk dag...Jag vaknade runt 11, ja jag sover väldigt länge. Och hämta min mobil och gjorde som vanligt kollade insta, snap och youtube. Jag blev kvar i sängen i mer en 60 minuter, hihi. Sedan så kastade jag bort mobil bort från min åsyn. (Jag kastade den aldrig bara la den på nattduksbordet). Då gick jag upp fixade iordning mig och gick ner.

Sen gick jag ut och åkte penny board (har ingen riktig "penny board" har bara en "jelly" board). Så då åkte jag runt på den ett tag. Sedan gjorde jag lunch åt familjen. Gick upp igen städa mitt rum och dekorerade det också faktist ganska nöjd.

Sen slutade det med grillat till middag och Hungergames med pappa på kvällen.

Det var allt.…

Likes

Comments

Sjuk. Det var ordet, ja är förkyld. Ligger i en säng hemma hos farmor & farfar. Och äter lite godis.

Igår kväll (kl:6 i svensk tid) kom jag hem från USA. Det var en fantastisk resa på alla sätt och vis. Det blev en del shopping också . Dom senaste 29 timmarna har varit sjukt jobbiga. Känner mig galet risig. Nu ligger jag och kollar lite på youtube. Tittar på Elin Andersson hon är så SJUKT duktig 🍍. Hon inspirerar mig så galet mycket. Ja så ser det ut för mig just nu.

Resan annars har varit jätte bra. Vi landade i Atlanta i USA. Där var vi en vecka med några familje kompisar. Sen så bilade vi längst öst-kusten mot Washington D.C. Där var vi i fyra dagar. Sen bilade vi till NYC där var vi några dar. Sen flög vi hem.🇺🇸✈️🗽

Snart ska vi titta på "sommar på grönalund krysset". Säger bara att jag är himla bra på att lösa krysset.

Hej då för idag!

Likes

Comments

Mina fem favorit citat från *förr eller senare exploderar jag*

1.some infinities are bigger than other infinities

2. I fell in love the way you fall asleep, slownly and than all in once.

3. My thoughts are stars I cannot fathom into constellations.

4. Maybe OKAY will be our 'Always'

5. Without pain, how could we know joy?

Det var mina fem favorit citat från förr eller senare exploderar jag. Jag vill också säga att denna boken fick mig in till läs världen och kommer alltid vara en favorit i mina ögon.

Likes

Comments

Hej, som ni vet så brukar det vara så att många åker på semester utomlands på sommaren. Då kanske ni undrar vart jag ska åka. Jag är verkligen SUPER exalterad, allas stora dröm är ju att åka till USA! Jag ska dit i sommar, jag kommer inte säga vart jag ska, men jag kommer blogga där iallafall. Så ni får lite uppdatering, det kommer komma en haul! Så ni vet.👋🇺🇸

XOXO

Agnes

Likes

Comments

Ny minecraft uppdatering! J¡pp¡!

Vad man kan göra

Byta skin
Nu mera behöver du inte se ut som Steve längre. Nu kan du välja mellan Alex,Steve och några till. Men du kan också välja ett eget skin. Du går in på någon hemsida man kan ladda ner minecraft skins på. Jag väljer Skindex för den har alltid funkat bra för mig. Du går in på gubben du vill ha. Trycker på download to computer. Då kommer det en konstig bild fram, spara den till din kamerarulle. Nå går du in på minecraft och trycker på custom. Där kan du gå in på kamerarullen och där trycker du på bilden. Och då har du bytt skin.


Fiska
Nu kan man fiska på minecraft! Man kan fiska alla fiskarna som fins på datorer.

Åka båt
Du kan åka båt en eller flera. Du kan till och med åka med djur tror jag.

Byta färg på hundarnas halsband!

Du kan byta till vilken färg som helst grön,svart, gul,rosa. Vad som helst! Du behöver först tämja hunden och sen tar du fram färgen. Håler inne på hunden då står det dye,klicka på den knappen och sen har du bytt färg.

Spider jockey,bebis zombie och fladdermus.

Spider jockey = skelett som rider på spindlar
Fladdermus = fladdermus som bor i grottor.
Bebis zombies = zombies som är ett block höga.

Du kan nu också byta språk till vilket du vill! Eller nästan iallafall, tyvärr fins det inte på svenska.

XOXO
Agnes

Likes

Comments