Som ni kanske märkte så har jag nyss lagt ut två stycken videos om mina julklappar som jag sa att jag skulle fixa hoppas ni gillar videosarna så kanske det kommer mer framöver!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår så kom alltså min farmor och farbror på besök för att dom plus min pappa skulle gå och se på Modo matchen när dom mötte AIK. Självklart så vann Modo med 3-1 och alla va glada när dom kom hem. Dom sov även över hos oss och nu har dom nyss åkt så nu sitter jag och väntar på att vi ska fara till bowling hallen och spela.

Haha jag fick även en liten Modo souvenir av farmor som va ganska så söt :)

Likes

Comments

Som jag skrev i mitt förra inlägg så fick jag ju en överraskning som jag vart sjukt nöjd över och vart jätte glad och det är denna skönheten som jag har fått kan inte fatta att den är min har velat haft en sån i åratal och så fick jag den i torsdags. Det följde även med en dosa som man kan bestämma bas, volym mm på så nu har jag dunkat musik varje dag och fler ska det bli<>Likes

Comments

Idag så for vi till mina kusiner och fikade och fick äntligen se deras 3 små kattungar som är hur söta som helst ni kan ju bara gissa om ja ville ta hem alla (haha)
Aja efteråt så for vi hem och jag fick en sjukt stor överraskning som jag berättar mer om imorgon


Godnatt!Likes

Comments

Nu är det äntligen jul och jag har haft en underbar dag här uppe i Umeå med mormor och morfar + mamma,pappa å syrran såklart.
Vi har spelat spel, sett på Kalle ankas jul, ätit god mat och öppnat paket.

( när jag kommer hem på fredag så kan jag lägga ut bilder eller en video på vad jag fick)


Jag vart sjukt nöjd över allt jag fick och är jätte tacksam för allt.

Vad fick ni för julklappar? Och vad har ni gjort idag? Vill gärna veta om något roligt har hänt så kommentera gärna.

God jul<>Likes

Comments

Så igår var en jätte trevlig dag då vi for mot Sollefteå för att åka till min farmor och pappas 2 syskon och det är alltid lika roligt att vara med dom för man skrattar och mår bra hela tiden. Vi fikade och åt som ett litet julbord och skrattade och pratade och bytte även julklappar eftersom vi inte ska fira jul med dom för dom jobbar men den tiden vi fick ihop kändes ändå bra<>


Likes

Comments

Som jag nämnde i mitt förra inlägg så ska jag nu dela med mig av min nya rutin som jag har kört nu i ungefär en vecka.

Det jag gör varje kväll innan jag går och lägger mig är att jag gör 100 squats (stavning)
Och 50 situps och 50 rygglyft och det som är så bra är att man inte svettas samtidigt som det är bra för kroppen så om ni vill så pröva gärna detta för då blir man tröttare och har lättare till att somna iallafall för mig.

Men ska sova nu så godnatt så ses vi morgon

Likes

Comments

Nu ligger jag och Cia i min säng och ska alldeles strax se på CSI Jag har även lyxat till det med lite morötter att knapra på så vi ses senare då jag ska ge er ett tips på en rutin som jag har börjat att köra med.


Så håll ögonen öppna för mer detaljer!Likes

Comments