​Hej på er!

Jag hoppas ni håller er friska själv har jag blivit sjuk, och jag som hade hoppas på iallafall 2 dagars träning denna vecka. Nu är det min tur att vara sjuk och kämpa med att bli frisk. Då finns det inge bättre att kurera sig i soffan med Viaplay. Jag har även pratat med syster som kämpar med att följa med på 2 veckors semester till Turkiet i maj. Jag som aldrig har flygit ska göra den för första gången i maj. Det blir i alla fall göra mitt första pass nästa vecka. 

Nu blir det att ta och vila upp sig med Bones och Viaplay. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag där ute. 
Ha det bäst
Kramar
E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har eran helg plus dag varit?! Min har varit bra faktiskt. Idag har jag varit förbi Kungens Kurva med syster, och kan säga det är inte varje dag vi umgås. Det som var lite tråkigt är att jag hade känningar i handen igen och idag blev de värre. Därutav blev jag hemma för att se om det går över och jag pratade med min pappa tidigare om detta och han tyckte att det var bra att jag tog ledigt för att se om det går över. Det är faktiskt lite tråkigt att missa träningar pga smärta, visst kan jag ta ryggen den tar jag faktiskt ta medicin för. Fast smärta i händer och axlarna nja kanske är bra att ha dem kvar speciellt i den sporten jag tränar.

I alla fall så har jag och min syster haft superbra dag där ute så jag ska inte klaga. Vi var även inne på Ikea och kolla och fick med oss lite ljus var. Nu blir det att se lite på tv och innan man ser fortsättningen på Empire. Jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll där ute.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har eran fredag varit?! Min har varit sovmorgon och tagit det lugnt än så länge. Den kommer fortsätta att vara lugn hela dagen. Som ni vet skrev jag ju igår att jag INTE skulle spela. Nu har det gått och blivit ändrade planer eftersom att en av våra lågpoängare som skulle spela i morgon har blivit sjuk. Då blev jag inkallad för spela i morgon. Visst blev jag ju glad över det men jag önskar ju ingen av våra spelare sjuk när det är ligamatch. För min del blev det att ladda om helt eftersom att jag bara skulle komma dit som publik vilket jag skrev till laget, men att jag kan spela. Vilket var tydligen en lättnad för laget.

Sedan får vi ju se hur mycket speltid jag får för vi är 7 spelare i morgon. Jag hoppas att få lite speltid samt göra bra i från mig och göra minst 2 poäng. Jag är tacksam att dem ens fråga och försökte få tag i mig som tur fick dem ju det till slut. Nu hoppas jag att vi vinner morgondagens match mot Göteborg. Dock blir jag ensam tjej i morgon vilket typ aldrig inträffar eftersom att våran andra kvinliga spelare spelar i på söndag som jag inte kan eller får vara med i. Sedan får vi ju se hur det blir 3 match mot AIK om jag får vara med som planerad med tanke på i morgon.

Nej, nu är det fredag så det blir en lugn fredag med bara Criminal Minds. Sedan ser jag fram emot middagen då ska sambon göra kyckling med pasta. Jag hoppas att ni får en bra fredag där ute!

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

​Hej på er!

Ber återigen om ursäkt för min dåliga uppadering. Nu känner för att skriva och kanske få erat råd och tips. Igår fick jag redan på att jag inte ska vara med i helgens matcher varken på planen eller bänken. Det tog på mitt psyke mer än vad folk anar. Jag är rätt bra på att dölja det också. Jag fick komma och kolla för jag är tydligen fortfarande med i truppen. Jag är bättre än minst 2 spelare men ändå känns det som att jag inte får vara med laget. Det dem inte förstår är att detta ger mig en morot och att jag kommer starkare ur detta än vad dem anar. Som min storesyster sa till mig idag detta kommer bita dem mer än vad dem anar.

Dem vill väl att jag ska träna hårdare på träningarna fram till 3 mars vilket jag ska vara med borta mot AIK. Då lär jag få sitta bänkad som vanligt. Trots att det tär på psyket så fick jag goda råd från bästa chauffören som kör mig att exempelvis inte ge upp. Vad skulle ni känna och tycka om det var er?!

Efter detta behöver jag denna torsdagen att vara hemma ladda om psyket till måndagens träning. Då får dem se att jag inte tänker ge upp jag är inte den som ger upp. Nu hoppas jag på det bästa! Ni får gärna komma med tips och råd i kommentarsfältet. 
Jag hoppas att ni har de mycket bättre än mig just nu, även att ni får den bästa torsdagen!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Denna helg har varit riktigt bra. Vi vann alla matcher i våran gruppen och vann gruppen. Vi kom hela vägen till finalen och vann hela Malmö Open. Finally har jag det efterlängtade guldet.

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Hurvhar eran vecka varit? Min har varit mycket med basketen, samt umgås med sambon innan man åker idag. Därutav att jag inte har uppdaterat här. Packningen är nästan klar lite smågrejer kvar. Annars är jag redo för en helg full med basket.

Jag märker att att min ångest att åka iväg börjar smyga sig fram. Jag känner att den inte ska vinna. För jag vill ju verkligen åka med laget för att spela. Nu hoppas jag att vi tar hem guldet i år, fast jag vet att det kommer bli tufft.

Nu blir det att fixa i ordning mig och förberedda inför att åka och möta upp laget i hallen. Jag hoppas att ni får en kanon helg, för det ska jag ha hade jag tänkt.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Detta med läkarbesök är faktiskt inte min grejer. Visst har gjort detta i allt för många år, men jag får nästa panik när jag har ett sånt besök. Jag vet inte direkt varför! Får jag gissa så är det för att läkarna inte tar mig direkt på allvar. Sedan att jag f0r träffa nya som idag. Jag vill ha tillbaka hon som känner till om min rygg osv.

Idag blir det få intyg och prata om min axel jag har haft ont i. Jag är rädd att den nya inte tar det på allvar. Hur skulle ni ha gjort i min situation?!

Jag vill bara ha träning så jag får tänka på något roligt. Tyvärr blir det senare, efter besöket. Jag vill nästan gråta för att jag inte vill men att jag vet att jag måste. Sorry för ett deppigt inlägg. Detta är mitt sätt att få skriva av mig.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har eran helg varit?! Min har varit bra faktiskt. Igår var jag och sambon hos min pappa. Det var faktiskt skönt att umgås med honom och min syster. Sedan att jag inte alls känns mig så pigg idag är en annan sak.
Äntligen får jag den här lugna dagen ned Criminal Minds. Speciellt efter lite gott bubbel igår och trevlig umgänge.
Nu ska jag bara ta det lugnt och låta kroppen återhämta sig.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har eran dag varit? Min har varit bra faktiskt, min morgon började med att en hantverkade stirrade ut mig när jag kollade ut. På hjälpmedelcentralen gick det faktiskt bra och jag fick fixat allt som behövdes på rullstolen vilket känns skönt inför nästa helg. Nu hoppas jag att stolen håller sig hel tills dess.

Nu är det ju helg och det innebär att jag får en hel lugn helg inför nästa helg då det är tunering med A-laget. Jag hoppas att vi lyckas så bra att vi tar oss till finalen. Förra året tog vi oss till bronsmatchen och vann den matchen med 2 poäng om jag inte minns fel. Nu ska jag bara njuta av denna lediga helg med Criminal Minds.

Ni får ha en riktigt bra helg där ute!
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

Hej på er!

Hur har ni haft det denna torsdag?! Min har varit bra med en liten sovmorgon. Jag skulle ha åkte mot träningen idag, men tyvärr så blev det inte så. Jag har lite problem med mitt ena länkhjul efter jag gjorde rent dem igår. Därutav blev det ingen träning idag, men tur att jag ska iväg till hjälpmedelcentralen i morgon för att ordna det.

Nu känns det att det snart är helg och veckan har ändå varit rätt så bra. Jag hoppas att eran veckan har varit lika bra. Jag hoppas att kunna hinna med att ta lite mer nyare bilder samt förra över dem hit. Om jag har otur så blir det nästa helg när vi är i Malmö. Då kan jag dock inte uppadera om den helgen dagen veckan efter.

Nej, nu blir de kolla lite mer på tv, för att sedan hjälpa sambon med ren tvätten. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll där ute.
Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments