När man ser/hör sina vänner vara ute på roligheter så känns det rejält tufft för då vet jag att det gör man inte lika mycket längre.
Ångrar på ett sätt att jag sa upp min lägenhet i Gävle o flyttade först in till en kompis som det inte funka hos så jag fick flytta till Ljusdal ca 20 mil i från mina vänner 😞 hade inte jag gjort det så hade jag bott kvar i Gävle med mina vänner o fick umgås med dom.
Men nu kan man ju tyvärr inte flytta tillbaka då man har en massa skulder tyvärr 😞 men får skylla på mig själv för det. Men jag hoppas en dag att jag kan flytta tillbaka dit.
Saknar mina vänner jag har kvar så förbaskat mycket. 😞❤️❤️❤

Likes

Comments

God kväll 😊
Nu är sovrummet klart 😊 så nu har man inte sängen kvar i vardagsrummet längre kommer bara att bli rejält tufft att gå upp o ner för trapporna på grund av mina knän men ser bättre ut att ha sängen uppe i sovrummet.
Denna dag o kväll har varit Oki. Tjafs i familjen.

Jag saknar verkligen mina vänner så förbaskat mycket. Saknar även min pappa som jag inte har någon kontakt alls med har inte pratat med han på nästan 3 månader om inte mer. Älskar dig pappa kommer alltid att älska dig. ❤️

Men nu blir det till o glo på tv tills man somnar. ❤️❤️

Miss you underbara person. ❤️❤️❤️💋💋

Likes

Comments

I morse vaknade man efter att ha fått sovit hela natten o det va skönt har knappt sovit något på 4 nätter så det va skönt att få sova ut.
Dagen idag består av att fixa o dona i lägenheten så det blir fint ska även möblera om här hemma. 😊
Bilder kommer att läggas upp när det är klart. 😊😊

Likes

Comments