Favoriter från PARIS FW SS20

Loewe

Loewe levererar vackra färger i ljusa somriga toner, jag gillar hur dom har matchat pastellerna och ränderna gör hela outfiten top notch. Det påminner om sovmornar på varma sommardagar då man bara slänger på sig klänningen, packar picknick korgen och går ner till stranden i flip flops.

8/10

Isabel Marant

Som vanligt visar Isabel Marant upp rockiga och cowboy inspirerade outfits med mycket attityd. Denna look ligger i och med lädret, men även de coola nitarna och det matchar perfekt till de silvriga långa örhängena och straps klackarna.

9/10

Off White

Denna outfit inspireras av 90-talet, precis som så mycket annat i dagens mode. De pastellblå färgerna går ihop som WIFI i ett hushåll och tröjan har precis kommit ut ur en tye-dye session, precis det som är inne. Byxor som dessa är de trendigaste byxorna just nu - loose fit, raka, lite flare och de kan komma i all dess material. Som dessa som ser ut att vara i någon slags polyester, men kan även förekomma i jeans, bomull, velvet, ja you name it. Det är en riktigt fin outfit, men inte min stil och därför får den endast

6/10

Dries Van Noten

Jag älskar volymen på denna kjolen, så himla ballt. Och att det är lager på lager med volanger och underkjolar, skärpet dem har knutit upp på axeln och såklart den lilla slitsen. Jag gillar även att dom matchat den överflådiga kjolen till ett enkelt och simpelt vitt linne. Jag gillar dock inte skorna, jag skulle valt något vitt och simpelt även där.

7/10

Dior

Denna kostym/kappan är en DRÖM, så himla söt och proper, modern men ändå ålderdomlig och det känns som om man får pondus av att bära den. Något liknande vill jag gärna införskaffa till garderoben. Resten med outfiten tycker jag är sådär, stråhatten påminner mig om en fådelskrämma och visst är det coolt att matcha med boots, men jag skulle matchat med ett par söta ballerinas, en svart kjol och en vit blus. Den blå skjortan passar inte in. Kappan får 10/10 men outfiten får endast

5/10

ALLA BILDER KOMMER IFRÅN ELLE

#mode #fwss20 #fashionweek

  • 198 visningar

Gillar

Kommentarer