En dag i veckan arrangerar vi en picknick, vilket är en av mina absoluta favoritdagar. Det är en lång dag med mycket som ska fixas med, men det är riktigt kul och framförallt är alla gäster så GLADA!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Med 300 barn i BG så har jag haft ganska mycket för mig, men helt plötsligt nu så kom det inga idag till kids club. Vilket jag tog som ett gått tecken att åka ut i backen. Efter en snöig natt så va det en massa puder, med andra ord hade vi riktigt skoj, dock är jag nu trött i benen.


Likes

Comments

Som alla såg gick utmaningen helt fantastiskt otroligt, hela tre stycken inlägg innan det slog mig igen att man inte riktigt hinner blogga med detta jabb. För allas vetskap mår jag mycket bra, i söndags trodde jag att jag skulle dö, med feber och ont överallt, kunde inte ens öppna min laptop. Dagen efter mådde jag som att inget hade hänt, bara lite snorig och trött. VÄLDIGT SKUMT

Som vanligt springer dagarna förbi här i alperna, just nu med nästan allt för varma plusgrader. Snön smälter och det känns som slutet av mars. Om väderleksrapporterna stämmer kommer det i alla fall återgå till kyliga dagar och förhoppningsvis komma ett och annat snöfall.

Sportlovsveckorna har nu börjat, vilket innebär en massa barn, vilket innebär att jag nu har fullt upp med diverse indianfester, pirat skattjakter och filmkvällar. Denna vecka är ändå inte så farlig, men nästa...... då smäller det! Tagga fullsmockade barn arrangemang!

Man hinner inte riktigt fota under dagarna, men kameran åkte med under min lediga dag igår i alla fall. Jag ska dock sno massa foton från våran super foto guide Axel. Så det kommer fler

Likes

Comments

Jag tror jag har börjat lära känna mig själv väldigt bra under dem senaste åren. Mitt liv tog fart när jag inte längre behövde vara tjejen man blev tvingad till i grundskolan, jag hade min lilla box och det va där folk tyckte jag hörde hemma. Om man gått i samma grundskola i hela sin uppväxt, så blir man stämplad. Alla har sin del vilka dem är vissa är dem coola, vissa nördarna och vissa pluggisarna osv. Det va fantastiskt att bara få lämna grundskolan, få börja om och börja välja själv. Jag trivdes ändå i min skola, med både lärare och vänner, men man ville komma vidare. Jag var så redo!

Ett tips för att lära känna dig själv bättre är att hjälpa andra. Något som jag gjorde var att stötta andra i min omgivning, lyssna på vilka dem är och deras liv. Om du sitter och diskuterar någons liv och du blir den som ger tips samt för denna person framåt. I detta läge när du börjar tala om dina värderingar, hur du tänker och va du tror på, det är då du verkligen förstår vad du tycker. Detta är samma grej som att skriva ner dina tankar om dig själv och livet, Du får ut dem!

När du på ett eller annat sätt får ut dina tankar, då börjar du förstå vad du tänker. För när tankarna bara åker fram och tillbaka i huvudet får du inte riktigt grepp om dem. De bara bollas runt och dessutom är de superenkelt att i detta läge börja tveka. Tveka inte!


Du har alla möjligheter i världen att ta dig dit du vill! Du får inte tro något annat!

#Nouw30DayChallenge


Likes

Comments

Vi alla vill oftast komma längre och utvecklas i vårat liv, så detta kan vara en bra start.

Många människor tar sig inte tiden till att granska sig själva, man kollar enbart på vad andra gör. Så steg ett innan man kan börja nå sina mål, så måste man granska sig själv. Vad är jag bra på? Vem är jag? Hur tror jag andra ser mig? Var vill jag komma? Osv. Viktigt att tänka på är verkligen att utgå ifrån dig själv, vad vill jag för att må bra? Inte vad vill mina kompisar? Vad vill mina föräldrar att jag gör? Utan tänk bara på dig(ja man får vara EGO, när det handlar om ens egna liv). Du kan tyvärr aldrig komma långt och ha hjärtat i behåll om du bara gör saker för någon annan.

När jag började lära känna mig själv på riktigt då började jag skriva ner det. Jag har alltså fulla dokument som bara handlar om mig, dokument enbart för min egen skull, så om jag någon gång kommer snett i livet då kan jag bara gå tillbaka och läsa om vem jag är och vilka värderingar jag har. Självklart har mitt sätt att se på mig själv förändrats under årens gång, men jag måste säga att grunden är precis den samma.

- Du måste veta vem du själv är innan din utveckling, för att inte tappa bort dig på vägen.

#Nouw30DayChallenge

Under tidens gång kommer jag självklart att uppdatera er om vad som händer och sker här i Bad Gastein, men just nu rullar allt bara på som vanligt och därför har jag inte så mycket att skriva om. Nu börjar vi guider lära känna varandra och det bådar självklart till lite konflikter, men förövrigt rullar det på fantastiskt bra. Väldigt få barn dessa veckor innan lovtider, men det är skönt, då hinner man komma ikapp och planera.


Likes

Comments

Nu är det så att jag tagit mig an en liten challange dagen till ära. Det den går ut på är att man ska blogga i 30 dagar och under dagarna så ska man hålla en liten röd tråd. Ett väldigt naturligt tema för mig är framgång, självutveckling och livets resa. 

Jag kommer alltid vilja inspirera yngre likaväl som äldre samt hjälpa och stötta. framförallt kan detta vara en vägvisare för folk som står i vägskäl, som precis som jag när man undrar vad man ska göra med livet. 

Tidigare har jag aldrig skrivit ner dessa saker på en blogg, utan istället berättat mina tankar för min familj samt tonåringar som jag varit ledare för. Så vi får helt enkelt se hur detta kommer gå. 

#nouw30daychallenge http://nouw.com/magazine/boosta-din-blogg-och-vinn-resa-till-lond-4221 

 My är en glad reseledare i alperna som alltid haft prestationsångest, precis som många andra i min ålder!! 

NU KÖR VI!!  

Likes

Comments