Nu tänkte jag börja på en liten miniserie där jag berättar i några steg hur jag började lyssna på Kpop och hur jag har "utvecklats" i det. Hoppas ni kommer uppskatta det!

Allt började för ett år sen då en kompis till mig hade valt Kpop som en musikuppgift. Han visade mig då en video av BigBang i deras Fantastic Baby musik video och jag började seriöst gapskratta av det. Jag tyckte det lät riktigt kul när dom sjöng på koreanska! Men jag är en person som inte har svårt att ta in grejer så en dag när jag var hemma från skolan för jag va sjuk så sökte jag upp dom igen på YouTube och kollade på dom. Det var typ det jag gjorde hela dagen. Det är lite kul nu när jag tänker efter för jag blev ett Kpopfan på typ en dag, lol. Då hade jag ju i och för sig ingen koll på vad det egentligen var för något, men jag började lyssna på dom och se på deras olika intervjuer och shower de har varit med i. Jag absolut ÄLSKADE dom!!! Tyckte dom va asgrymma (och det är dom fortfarande). Det ända som jag tyckte var tråkigt va att dom var och är typ 10 år äldre än mig OCH så hade dom inte gjort något album på 3 år. MEN SÅ HAR DOM JU GJORT EN COMEBACK I ÅR, YEEEY!!!!

Jag VERKLIGEN lyssnade på dom i typ 2 månader (haha) för sen kom EXO med i bilden men det kommer jag skriva i nästa inlägg!

Ha en fantastisk dag/kväll och för er om börjar skolan igen imorgon (som jag...) hoppas ni är taggade för en termin till där ni kommer ha MASSOR av möjligheter att förbättras!! Ha en awesome första dag i skolan imorgon! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har snart varit ett Kpop fan i ett år och tänker fira det på något sätt!

Som Kpop har förändrat mig asså, haha! Från att vara ett stenhård VIP till att älska tonvis av grupper. Det finns så mycket olika slags grupper med olika genrer!! Det är det jag älskar med Kpop. Man hittar alltid någon grupp eller person som har en musikgenrer i sin smak!! Sen är det så fantastiskt att man verkligen lär känna personerna i gruppen som man gillar eftersom dom inte bara håller på med musik utan är med på massor av olika shower!!! En rolig grej är hur min syn av Asien har ändras HELT sen jag började lyssna på Kpop. Nu tycker jag att allt där borta är såååå coolt till skillnad från innan då det inte riktigt va så... haha. Vill verkligen dit asså!!!!!! 

Ha det bäst!! 

Likes

Comments

​Jag ska snart få BTS album "The Most Beautiful Moment In Life, Part 2" !!! Jag längtar sååååå mycket! Det ska bli riktigt kul asså. Det ända och jag menar ända dåliga med det var att det kostade typ 500 kr. But it´s worth it!!! Jag valde den blåa för den passar bättre i mitt rum, lol. 

Jag funderar på att lägga upp en dance cover eftersom jag absolut älskar att dansa!! Vi får se, haha!

Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Jag har nu länge haft en dröm att åka till den fantastiska staden Seoul i Syd Korea. Tänk allt man kan göra där!! Jag ska kanske åka dit med min familj till julen eller nästa sommar. Jag hoppas VERKLIGEN på det!!! Det jag skulle vilja göra då är att så klart gå på någon Kpop konsert eftersom Seoul är liksom centrumet för allt men också shoppa kläder och Kpop grejer. Jag skulle vilja se Han River (bilden till vänster) och äta god koreansk mat.

Jag vet egentligen inte varför jag började fascineras av Kpop men också den koreanska kulturen. Jag tycker allt är så coolt där. Det är väldigt annorlunda från den kultur jag är van vid här i Sverige. Eftersom det är en sån stor kulturskillnad undrar jag lite hur man skulle bete sig om man åkte dit. Skulle jag då buga mig också? Eller tilltala de äldre med speciella namn? Något jag också har tänkt på är hur man skulle kommunicera. Jag vet att dom är dåliga på engelska där och jag kan inte koreanska. Däremot håller jag på att lära mig fast det tar väldigt lång tid eftersom det är ett helt annat skriftspråk också (Hangul). Tillbaka till hur man skulle kommunicera, jag tro att det säkert kommer gå jättebra MEN jag är en sån som inte vill att andra ska tro att jag är en turist. Det blir lite svårt eftersom dom ser helt annorlunda ut där men jag skulle vilja kunna prata koreanska. Allt skulle vara så mycket lättare då. Jag skulle slippa behöva ha eng sub på varje video för att förstå vad dom pratar om och så skulle jag i mina knasiga drömmar om att träffa Kpop idoler kunnat prata med dom. ELLER så kan människorna i Syd Korea börja lära sig engelska så skulle livet vara lättare.

Åh va jag hoppas att komma till Seoul. Dom i Syd Korea fattar inte vilken tur dom har att kunna språket och kunna gå till en konsert när helst dom vill.

Har ni några tips på vad man kan göra i Seoul?

Likes

Comments

​Detta är mitt först inlägg och tänkte att det var passande om jag berättade vilka mina favoritgrupper va. Det är då BTS, EXO, BigBang, Ikon, Got7 och Seventeen. Mina absolut favoriter är BTS och EXO!! Som ni kan se så gillar jag killgrupper mer än tjejgrupper även fast jag lyssnar på tjejgrupper också som Twice, 2ne1, Girls Generation, Red Velvet m.m. Jag tycker killgruppernas låtar är mycket bättre!!!

Mina biases är:

BTS-Jungkook, Jimin

EXO-Kai, Chanyeol, Baekhyun

BigBang- T.O.P

Ikon- Bobby

Got7-Jr, Mark

Seventeen-Mingyu, Vernon

Jag började lyssna på Kpop för ungefär ett år sen och då lyssnade jag på BigBang riktigt mycket. Efter det började jag lyssna på EXO och blev helt galen i dom, haha. Sen blev det Got7 och BTS. Från början när jag lyssnade på Kpop lyssnade jag seriöst bara på en grupp och inget på några andra men med tiden blev jag en multifan då kom andra grupper också in i bilden som Ikon och Seventeen. 

Vilka är era favorit Kpop grupper?

Likes

Comments