Nu ligger vi i sängen igen efter ännu en lugn dag och ännu lugnare kväll!
Imorgon står tandläkaren för Ludvig 7:50 och sedan vid 9 ska han till dagis och jag ska till skolan efter ett långt uppehåll med graviditet och mammaledighet :)
Nattinatti

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mys morgon med barnen <3 kollar på flygplan och myser med täcken och kuddar <3

Likes

Comments

Vart en härlig och lugn dag :)
Dagis dag för Ludvig 9-2 och då passade jag och Tommy på att krypa ner i sängen igen med Elin och tog sovmorgon ;) Sen har det vart det vanliga städa laga mat och så vidare :)
Har även lyckats se TVÅ filmer ikväll ;) inte dåligt för att vara mig!!

Nu ska vi sova imorgon väntar en (förhoppningsvis) rolig dag! Jag ska nämligen få min möhippa!

Likes

Comments
Mmm! Idag serveras kalops med morots puré till Lill tjejen! Det mesta är poppis som serveras till Elin men när det innehåller morot så är det som bäst!!

Pojkarna vilar och jag städar med Elin som sällskap <3 rix fm på radion och glatt humör :)

Likes

Comments


Härlig dag och första shortsdagen för oss i år!! Vi fick sovmorgon av barnen och sen åkte vi till Tommys syster som björd på frukost med frallor och jordgubbar!! Sen åkte vi vidare till Kungsäter (där jag bodde när jag bodde hemma hos mamma) för att träffa prästen och prata om dopet på söndag
Elin ska döpas i Kungsäter för att Ludvig är döpt där sen är det än väldigt liten kyrka vilket gör att det inte känns sådär jätte tomt fasat hela släkten är där :P jätte fin kyrka faktiskt :)

Sedan åkte vi vidare till Tommys mamma och blev bjudna på grillat och glass och Ludvig fick leka med vattnet i badtunnan :) han vågade inte bada och det var lite kalt (18grader) men han kunde allt skvätta ner hela mig och självklart hjälpte han pappa att kasta i farmor!! :) jätte kul och mysigt hade vi!

Nu ligger jag och Elin i våra sängar och slappar Elin fick nyss en "ny" leksak som man sätter på spjälsängen den var jätte kul att leka med!! Ludvig hade den med när han var liten och den är jätte bra att leka med tills dom somnar!!

Men nu ska jag nog starta en film och försöka sova så fort Elin somnar!! :) <3


Likes

Comments
Sitter framför datorn med Elin på magen och funderar hur f*n hon fick plats där för 3,5 månader sedan?!

Nu blir det gurka och dipp framför en film!! :D

Likes

Comments

Jag minns hur jag smälte när jag såg Ludvig leka med sinna fötter första gången
Jag minns hur ledsen jag var när han slutade
Nu får jag uppleva samma sak igen! Åå så sött det är!
Likes

Comments

Kom nys hem från en kvällspromenad med familjen <3 Ludvig behöver ta det lugnt på kvällarna vilket är svårt när han har tillgång att springa runt och leka i hela lägenheten :P så framöver blir det promenader i vagnen (och det har ju inte min kropp ont av ;))
Nu har Elin precis somnat och jag ska hoppa i ett bad med tända ljus <3 så mysigt!! Sen ska jag bry mig om min älskling och kanske glo på en film :)
Likes

Comments

Idag har Elin namnsdag (Sofia) :) grattis tjejen!

Idag har vi sovit fram till halv 2 då det var dax att hämta Ludvig på dagis ;) sen vidare till Skatteverket för att skicka in hindersprövning och papper om efternamn och att barnen och jag ska ta bort våra mellannamn :) så häftigt! Snart heter vi samma efternamn alla fyra och inga mellannamn en egen liten familj <3 underbart nu är det nära! Väldigt nära! <3
Elin har börjat använda hoppgunga nu :) hon älskar det!!

Likes

Comments