Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla trogna läsare!

Min sommar har varit helt fantastisk , i slutet av juli när sarah kom hem från semestrandet och jag hade ca en 3 veckor kvar till jobbet skulle börja, det var då min sommar började på riktigt! Ända sen juli och hela augusti ut hängde sarah och jag på denna sten , då och då sällskap av grannar eller vänner. Långa ljusa kvällar och nätter låg vi där oftast inpackade i sovsäckar , många stjärnskott och många skratt. såklart har vi gjort massa annat som bada i massor både i poolen,havet och vår grannes varm pool.

Hoppas eran sommar också var lika fin som min!

xoxo

Likes

Comments

Bilden ovan är tagen 2 juli 2014

och bilderna under är tagna i lördags

Likes

Comments

Halloj !
Min sommar går bra men alldeles för snabbt , hallå vad hände med juni ? Vid midsommar började jag få panik över att ljuset börjat vända orkar inte med en till vinter .
Mina juni dagar har bestått av långa pratstunder med vänner (snarare att vi ligger o skrattar hysteriskt åt exakt nada som vi brukar ) mysiga film kvällar med mig själv , en o annan rave fest har det också blivit . Har gått och blivit tokigt kär i en kille vilket redan började i maj , väldigt glad att vi hittat varandra, han är en av dom som gör mitt liv så mycket bättre helt enkelt !
Blev inge sommar jobb för mig , där jag trodde jag skulle få jobb sket det sig, fick ett mail för några dagar sedan att det inte finns något jobb ... jo tack halva sommaren har redan gått tack för snabbt svar ! Är på gång med lite olika till augusti som jag hoppas på skulle vara awsome !
Njut av sommarn hörni !!

Likes

Comments